dilluns, 14 de maig de 2007
El passat Dissabte dia 12 el nostre Club va acollir una prova de Competició deprés de molts anys d´abséncia al panorama tennistic. El Club Gimnàstic de Tarragona ens va visitar amb el seu equip Benjamí Masculí per tal de disputar la primera jornada del Campionat Provincial per Equips.

Per cert que els jugadors del nostre Club Marina Montané, Jordi Castellví i Adrià Muñoz tot just arribaven del desplaçament a Cunit a on avien jugat la seva eliminatória del Circuit Provincial Tecnotárraco amb un resultat general força bó; Marina i Jordi varen guanyar els seus partits i segueixen en la competició mentre que a Adrià li tocarà esperar al proper Torneig ja que va perdre el seu encontre.

Com anavem dient els Benjamins del C.T. FLIX i Gimnàstic van jugar uns partits molt emocionants, val a dir que qualsevol jugador podíe haver guanyat. Els partits d´individuals els jugaren David Navarro i Marc Climent. David guanyà el primer set per un clar 4-1 ( els partits es jugen a dos sets de 4 jocs i tie-break de desempat) i semblava que el partit seria força clar al seu favor, pero la relaxació del nostre jugador va permetre la recuperació del jugador del Gimnàstic que guanyà el segon set per un ajustat 5-4 (7-4 al tie-break) i també el tie-break de desempat final per un ajustat 8-6.

En l´altre partit d´individual es va veure alternançes de joc, si al primer set fou el jugador del Nàstic el que juanyà per un ajustat 5-3, al segon set el Marc va saber donarli la volta al marcador i es va imposar per un mes clar 4-2, al darrer set la igualtat fou absoluta i el tie-break es resolgué per 7-5 a favor del jugador del Nàstic.

Amb l´enfrontament perdut el Bernat Viñado i Iván Navarro van defensar el punt de parelles encara que el resultat va setr de un clar 4-0, 4-0 a favor del Nàstic.

Sense cap mena de dubte vam estar molt a prop de juanyar aquest primer encontre, peró lo veritablement important va ser veure als nostres jugadors anant fins el final de tots els partits amb les posibilitats reals de gunayar-los i una actitut inmillorable.

Enhorabona a tots!!: