dimarts, 28 d’agost del 2007

Finals dels Socials Individuals.
















CLUB TENNIS FLIX
CAMPIONAT SOCIAL 2007
CAMPIONAT SOCIAL INDIVIDUAL FEMENÍ

La inscripció dá quest any seguíe trencant récords, un total de 11 participants disposades a lluitar per un Trofeu que any rera any té més repercusió.
En el Campionat Femení una primera fase de lligeta donà pàs a un quadre de 16 en el que les 6 primeres del rànking passaren a 2ª ronda. La primera Semi-Final la jugaren Marina Montané i Elena Abelló. Un partit en el que s´enfrontaven la jugadora més jove del Torneig ( Marina té 13 anys ) i ademés amb mes projecció de les jugadores que surten de la nostra Escola (l´any passat va ser guanyadora del Open Sícoris Club de LLeida) amb una agradable tornada al tennis local com es tracta de Elena, una jugadora que anys enrerra ja ens va donar mostra de la seva calitat esportiva i tennistica en particular. El partit va respondre a les espectatives i devant d´un nombrós públic es va resoldre per un ajustat 5/7, 6/1, 6/3 que ilustra la resisténcia de Marina i la calitat de Elena.
La segona Semi-Final va enfrontà a Dolors Burillo amb Lorena Serra. Aquest partit va tenir una calitat que no es fàcil de veure en tennis femení a nivell local, Lorena es una jugadora amb una técnica destacable i imprimeix al seu tennis una poténcia difícil de contrarrestar. A l´altra banda Dolors es la personificació de la lluita i intel.ligéncia aplicades al tennis i sempre sap com afrontar les dificultats que un partit planteja. Aixó va permetre veure punts de alta calitat. En aquesta ocasió Lorena va saber resoldre el partit per un resultat també molt ajustat de 7/6 (7-5), 6/3.
Ja a la Final el partit començà de forma una mica irregular per Lorena ja que el nervisisme inicial que supossa jugar una Final va fer que no trobés el seu joc mentre que Elena anava sumant jocs amb certa facilitat fins acabar el set inicial amb un resultat de 6/1 per Elena. Al segon set semblava que el partit seguiríe els mateixos esquemes que el primer, peró a la fí Lorena va poder jugar amb més encert i plantejà moments de bon joc i lluita per les dos bandes que el nombrosísim públic que asistíe a la Final va saber agrair amb mereixudes ovacions. Malgrat aquesta resisténcia de Lorena, al final va ser la serenitat i saber estar d´Elena el que es vare imposar.
Una primera Final per Lorena (que segur que no serà la darrera) i una “reentré” triunfal per Elena que de ben segur intentarà repetir en el futur.
Felicitacions tant a totes les participants com a les finalistes i guanyadora del Torneig peró també a tots els seguidors i seguidores que veniu a les modestes instal.lacions del Club a jugar o simplement mirar els partits cada dia.
CAMPIONA SOCIAL 2007
CAMPIONAT SOCIAL INDIVIDUAL MASCULÍ

Si a la prova femenina parlavem de récord a la masculina realment s´ens acaben els adjectius. Un total de 37 !! inscripcions que son l´enveja de tots els Clubs de Tennis de la Província encara que al nostre poble crec que no es degudament considerat per les institucions.
El Torneig es començà amb una lligeta de dos grups de 18 i 19 jugadors que donà com a resultat un quadre de 32 jugadors amb una fasr prèvia en la que els 5 darrers de cada grup es jugaren l´accès al quadre.
Després de uns apasionants partits en els que els jugadors van deixar molt clar que el nivell es cada cop més alt, les Semi-Finals quedaren determinades pels més forts en aquell moment.
La primera Semi-Final fou la que enfrontà a JMª Carranza amb Albert Guiu ( Bertoni ) tant original amb la raqueta com amb la ploma. Aquest partit es plantejava un tant desnivellat donada la calitat amplament compovada de Carranza i la seva experiéncia en competició. Albert va jugar un partit en el que va intentar oferir la màxima resistència al seu oponent encara que el resultat ho diu tot, 6/1, 6/0 a favor d´un molt superior Carranza.
La segona Semi-Final entre Jordi Climent i Sisco Castellví (Pitoi) es preveía mes igualada. Jordi porta una linea de progrssió molt bona i cada any es poden veure els seus progressos (va ser el guanyador del darrer Torneig de Nadal). Per altra banda Sisco es el Campió vigent del Torneig i no semblava massa disposat a cedir el lloc fàcilment. El partit començà amb un Jordi pletóric repartint a tort i dret mentre Sisco semblava un tant descolocat (van arribar a anar 4-0 per Jordi). Solament una fulgurant reacció del Campió va fer posible una increible remontada i després de guanyar 6 jocs consecutius Sisco guanyà el primer set per 6/4. El segon set fou de alternança dels dos jugadors encara que joc a joc anaven caen de part d´un mes centrat Castellví. Resultat final 6/4, 6/2.
La Final clàsica estava servida Carranza-Castellví es disputaríen el Trofeu com els darrers anys, solament una inoportuna lesió de Carranza va fer que els 200!! espectadors que s´aproparen al Club es quedessin sense l´esperat partit. L´acte es va poder salvar amb la preséncia de JR Roca, un jugador que ha estat a la élit del tennis estatal i que gràcies a l´amistat que l´uneix amb el Club ens va fer el favor de disputar un partit d´exhibició amb Castellví que va fer disfrutar de debó al nombrosísim públic asistent.
Un final inesperat per un excelent Torneig.
Per finalitzar recordar que manquen per finalitzar els Campionats de: Consolació Individual Masculí, Sub-14, Parelles Femení, Parelles Masculí i Parelles Mixtes. Salutacions .