diumenge, 11 de gener del 2009

BOIRA,PLUJA ,NEU!! (com el Tomas Molina de Polònia)



Aquest començament d'hivern està marcat per les plujes que de forma persistent cauen a la nostra població. Aixó ha causat algun que altre contratemps en el desemvolupament de les activitats del nostre Club.

En la ja habitual col·laboració en els actes de la Marató de TV3 ens varem veure sorpresos per una intensísima pluja que, al cap de 1h. de l'inici ens obligà a suspendre la nostra Pista de Mini-Tennis (encara vam ser a temps de recullir uns 150 €).

En la passada edició de Fira-Park de Nadal la nostra Mini-Pista va estar molt concorreguda i varem contribuir a que els nostres nens i nenes pugessin passar unes hores fent alguna activitat diferent en les seves vacances de Nadal.

En quant a la Final del Campionat Social Dobles Masculí, dir que per tercera vegada ens veiem obligats a aplaçar-la i si el temps ho permet serà el proper Diumenge dia18 a les 16h. quan les parelles Cantillo-Cantillo (pare i fill sòcis del Club i residents a Montblanc) i Massip-Castellví es disputin el primer Trofeu de l'any 2009.

També heu rebut la Circular amb el resum de l'any 2008 i els projectes pel 2009, com podeu veure aquest proper any ha de ser força important pel Club...

Referent al Tennis a la Neu 2009, cal no entretenir-se en les inscripcions ja que darrerament som cada cop mes gent i la reserva que ens fan està limitada a la seva disponibilitat.

Per acabar comentar-vos que esperem dintre de molt poc temps poder avançar alguna novetat en quant al projecte de renovació de les nostres pistes i instal·lacions, la proposta que hem fet a l'Ajuntament representa cost cero pels seus presupostos (al contràri que altres entitats) i no veiem cap motiu per que no pugui ser acceptada una iniciativa d'un Club del poble que vol contribuir pagant une snoves instal·lacions que son per tots...

Amb una mica de retràs; Bon Any 2009 !!