dilluns, 1 de juny del 2009

El Curs es va acabant !!




L'estiu ja es aquí i amb ell arriben les vacançes del Cole i com no, també les de l'Escola de Tennis del C T Flix. Aquest any ha estat un any força complicat per la nostra Escola, aixó sí, ho ha estat per motius força positius. En primer lloc la molt nombrosa inscripció ens ha portat problemes "logístics" en quant a instal·lacions, ja que les dues pistes s'han mostrat clarament insuficients per poder atendre la demanda que actualment ( i des-de fà ja uns anys ) es vé produint per part dels molts afeccionats al tennis que hi han al nostre poble ( si us plau, qui hagi de prendre nota que ho faci ). La necessitat de tenir que doblar la ocupació de les pistes en alguna de les hores ha causat algun perjudici als sòcis que han vist reduides les oportunitats de poder jugar, des-de la Junta us volem demanar disculpes per aixó i agrair-vos la vostra comprensió.
També aquest any s'ens plantejava un rebte en quant al personal que treballa per la nostra Escola, peró tant Lorena Serra com Pau Massip han estat a l'alçada i han complit perfectament les seves tasques. Ademés aquest any s'ha incorporat Anna Segarra que una vegada aconseguit el titol de Monitor de Tennis Escolar de la FCT, ha estat una gran ajuda pel cós tècnic de l'Escola.
A nivell competitiu i després de l'èxit de l'any passat als Campionats Provincials amb recollida d'alguns titols ( encara que sense recepcions a l'ajuntament i tot aixó...), aquest any ens enfrontem a un complicadíssim inici de temporada amb la participació dels nostres tennistes en un total de 10 !! Equips als Campionats de Catalunya que ens demana un enorme esforç personal (capitaníes interminàbles, viatjes,etc) i també económic pel qual tota ajuda es poca.
D'alguns dels resultats ja heu tingut notícia en aquest blog i dels altres ja us anirem informant.
De totes formes no perdem de vista que per nosaltres el mes important es el funcionament diàri del l'Escola i del Club. L'amplísima inscripció que un any i un altre es vé produint a l'Escola i al Campionat Social es una responsabilitat enorme per a nosaltres i la nostra obligació es la de donar el màxim servei posible a tots aquells ( petits i grans ) que demanen els nostres serveis per aprendre i practicar esport.
Gràcies per la vostra confiança !!
Sisco Castellví (Director Técnic i President)

2 comentaris:

Albi ha dit...

Això és un Team Tècnic de 5 estrelles! Au Sisco, tornarém a donar garrotades a la pala qu ja tenim l'estiu al clatell. Salut!!!

setball ha dit...

Com diu qui tú i jo coneixem : LA IMATGE ES FONAMENTAL !!