dilluns, 22 de juny del 2009

RCT Barcelona-1899 - 2 ; CT Mora d'Ebre-3






TRES NOIS DE FLIX CONQUEREIXEN BARCELONA

Després de la sorprenent participació al seu grup dels Campionats de Catalunya per Equips de Club en la que els nostres jugadors van ser capaços de guanyar TOTS els enfrontaments, el destí ens regalava l’oportunitat única ( i no sé si irrepetible ) de anar a jugar a les mítiques pistes del RCT Barcelona-1899, sí, sí, aquelles pistes on han jugat Rod Laver, Borg, McEnroe, Lendel, Sampras, Agassi, etc, etc.... i el Club de l’actual nº 1 mundial i fenomen de masses Rafa Nadal. Mentre tant els nostres jugadors es canviaven als increïbles vestidors (amb sellons de pell inclosos ) jo no parava de pensar en els jugadors que , al llarg dels temps, han passat per allí i en lo munt de gent del poble que han “peregrinat” per veure sortir per aquella porta d’accés a pistes a les seves figures preferides i que ara, els que sortien eren els fills de tres veïns de Flix. Cognoms com Peral, Muñoz i Castellví no es habitual que els cridin per jugar a aquell Club. Per il·lustrar aixó solament dir-vos que a la pista del costat estaven jugant un tal Iñaki Urdangarin amb els seus dos fills, Juan i Pablo, casi res !!!.
Bé, centrant-nos en l’aspecte purament tennístic direm que l’equip al que ens enfrontàvem es el segon equip del Infantil del club i la seva classificació no cal dir que es força superior ( per rànking ) als nostres jugadors i encara de presentar-nos amb el handicap de 1 punt perdut per una baixa de darrera hora, l’actitud de tranquil·litat dels nostres ens donava la seguretat de que mostrarien el seu millor tennis i no sortirien a la pista vençuts.
Crònica dels partits:

· Marc Almendros-Adrià Muñoz: aquest partit es va veure bastant clar de bon començament, Almendros era molt bo i encara que Adrià, tècnicament va donar la talla, no era capaç de suportar la intensitat de joc per un aspecte purament físic. L’Adrià de totes formes va donar una bona imatge amb fases bones al seu joc. Resultat: 6/2 ; 6/1.



· Eduard Torrent-Jordi Castellví: aquí es va a començar a gestar el miracle. Al inici del partit es va poder veure un “Torrent de joc” i el Jordi no jugava com ens té acostumats darrerament ( porta 8 partits de competició guanyats de forma ininterrompuda) així que ràpidament ja perdíem 4-1, però de repent la cosa va canviar i el Jordi va protagonitzar la remuntada de la tarda, 11 jocs seguits !!! per acabar guanyant el partit i posar-nos 2-1 a la eliminatória.Resultat : 4/6 ; 0/6



· Victor Rousselot-Llorenç Peral: el partit va ser molt igualat de bon començament i tant el Victor com Llorenç protagonitzaven punts de molt nivell i lluita. El primer set va caure del nostre costat i al segon es bare tenir que jugar el desempat (Tie-break) que va tenir tots els ingredients d’una eliminatòria d’aquest nivell. Els seus ulls ja tenien aquell reflex que a tot competidor agrada veure als seus adversaris, el de la por !!. Resultat : 3/6 ; 6/7.



Així que aquí ho teníem, 2-2 al resultat de la eliminatòria i tot es tenia que resoldre al parit de dobles, on la nostra parella havia de ser els ja experimentats Peral-Castellví que hem de dir que després de 4 partits resten invençuts. A aquelles hores la nostra eliminatòria focalitzava l’atenció del Club, ja que érem els únics que jugàvem en totes les pistes.



· Rousselot/Almendros-Peral/Castellví: partit típic de “Copa Davis”, us puc assegurar que després de molts partits aquest es el mes intens i emocionant que mai he viscut (i aixó que jo hi era a la Final de la Davis al Sant Jordi-2000). Llorenç i Jordi van executar una autèntica exhibició de joc i amb una qualitat i maduresa sorprenents van fer aixecar de les seves cadires al públic assistent. Serveis potentíssims de Jordi, recuperacions impossibles de Llorenç, dretes poderoses de Jordi, deixades subtils de Llorenç van construir poc a poc una victòria contundent. Eren les 21:35 h. i Barcelona era màgica per nosaltres...
Resultat : 3/6 ;2/6. VICTORIA !!!

Ara ens queda disfrutar d’aquest somni i la setmana que ve ens enfrontarem en Semifinals al CT Casino de Tiana, aixó sí, ara son ells els que ens han de visitar a casa ( Mora d’Ebre ), partits que es duran a terme el Diumenge dia 28 a partir de les 15’30 h.

ADRIÀ, LLORENÇ, JORDI : ENHORABONA CAMPIONS !!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

La gallina de Piel ! Enhorabona per la crònica i per la experiencia que de ben segur es mereixen desprès de tantes hores de feina .

Sort a les semis !

eva_yam ha dit...

Felicitats als 3 jugadors de Flix!! segur que va ser una passada viure-ho en directe!!

M'ha encantat la crònica!! felicitats!!

Que vagi molt bé a les semis!! sort!!

Un petonàssssss

Unknown ha dit...

des de Tiana us felicitem per la victòria, ens veiem a semis.

P ha dit...

FELICITATS !!!!