diumenge, 2 d’agost del 2009

24 h. DE TENNIS - DIADA DEL SÒCI























Un any mes i com en una inacabable cursa per veure com una activitat pot créixer i créixer gràcies a la excel·lent actitud i participació de la gent, la Diada del Soci del CT Flix (que aquest any estrenava dates) a estat TOT UN ÈXIT.
Aquest any tornàvem a tenir un increment en el nombre de participants en la prova, i si l'any passat ja teníem problemes per encabir a 48 jugadors, imagineu per posar-ne 57 !!. Tot es bare poder solucionar ( una tercera pista si us plau !! ) i encara que no tothom va jugar ni el nombre de partits que hagués volgut ni a les hores mes adients ( molts partits de dobles per encabir a la gent ), tots s'ho van prendre molt bé.
La festa no va començar de la forma mes ideal possible, uns problemes amb la gerència del Restaurant de l'Ebre ( el del Poli ) ens va impedir oferir als nostres socis el servei de bar a peu de pistes que normalment i des-de l'any 1984 s'ofereix com a complement de l'activitat pròpiament esportiva, serà un problema a solucionar al futur...
Una vegada solucionat aquest entrebanc tot va discórrer de forma correctíssima i l'ambient va ser molt bó. Una tarda i nit amb bona climatologia que va afavorir l'ús de la piscina municipal que l'Ajuntament ens bare cedir de forma molt amable fins les 12 de la nit.
Paral·lelament es bare desenvolupar també la primera edició del Campionat Social Sub-11, una prova del nostre ample Campionat Social que es juga en format de lligueta entre 14 jugadors i jugadores menors de 11 anys. Aquesta activitat la varem tenir que desenvolupar en la Pista Poliesportiva Coberta annexa a les pistes de tennis
Al llarg de les 24h. no es bare patir cap accident ni lesió esportiva, la qual cosa parla força bé de la bona forma física dels participants tot i que el ventall de gent es espectacularment ample, des-de esportistes de nivell altíssim (algun que altre Ironman, Maratonians,etc) fins a debutants en la matèria, tothom te cabuda en aquesta activitat esportivo-social que un any darrera altre creix sense mesura.
Els dos equips que aquest any "s'enfrontaven" eren el Wilson Team versus Babolat Team, les dos marques dels actuals dos millors jugadors ATP. La victòria final per Wilson per un ajustat resultat de 338 a 326 jocs, desprès de 664 jocs jugats !!.
Paral·lelament també es va jugar la primera de les jornades de la primera edició del Campionat Social Sub-11. 14 nens i nenes menors de 11 anys i socis del club varen jugar partits al llarg de la tarda de Divendres i Matí i Tarda de Dissabte a la Pista Poliesportiva Coberta on varem tenir que muntar unes improvisades pistes de Mini-Tennis donada la impossibilitat de realitzar tot aquest volum de partits en solament dues pistes. Els petits jugadors varen disfrutar de valent i mes de un "gran" es va plantejar si jugar després de veure’ls jugar (ànim, que ells van a classes mentre naltros jugàvem a boletes i nines).
La presidència i junta del Club volem agrair als participants la vostra actitud tant i tant positiva (amb aquest esperit tant constructiu res pot aturar-nos) així com a tots aquells que heu ajudat a aquesta junta a sentir-se recolzada tant en el treball organitzatiu com en la resolució de problemes que altres ens intenten causar.
MOLTES GRACIES A TOTHOM I FINS LA PRÒXIMA !!!!!
















4 comentaris:

Unknown ha dit...

Des de Riba-roja ,FELICITATS a TOT el col.lectíu del Club Tennis Flix, per la gran organització d' aquesta diada tenística i tot el treball realitzat al llarg d'aquets anys, fent del vostre club un clar exemple per la resta dels clubs locals i pobles veins de com s' han de fer les coses.

Si hem permeteu:
!!! AJUNTAMENT, 3era PISTA JA,SI US PLAU ¡¡¡¡¡¡¡¡

Felicitats Sisco i a la resta de junta.

Albi ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Albi ha dit...

Colibri, Albi comenta: Sisco! Bones 24h paio. Ningú va pendre mal, tothom va xalar com a nens i l'organitació un 10. Llàstima que ens faltava Lorena i les orelles ho van testimoniar. L'any vinent més. Però preparat que aquesta vegadaPau i Jo anirem de Cervélo. Salut bon jam!!!

setball ha dit...

Gràcies Jordi!!!!
No anem sobrats de reconeixements,no...
Els 3 Titols de Campions Provincials de l'any passat, Campions Territorials i Semifinalistes del Campionat de Catalunta Infantil no han servit ni per un trist "enhorabona" a titol institucional. Som los Paries de l'esport local!!!!!!!!
Peró seguim creixent . "Ladran, luego cabalgamos!!"