dimarts, 22 de setembre del 2009

CAMPIONATS SOCIALS






Els diferents Campionats Socials van avantçant i a hores d'ara ja tenim el Quadre Individual Masculí i Individual Femení eb marxa mentre ja tenim Campió al Campionat Sub-14.
En el Campionat Sub-14 es vare disputar una Final entre Albert Casals ( que ja va ser finalista l'any 2008) i Llorenç Peral. El partit va ser molt distret i una trentena d'espectadors varen ser testimònis del bon joc dels dos finalistes, encara que Llorenç va imposar la seva millor calitat tècnica envers de la lluita que va oferir Albert. El resultat va ser de 6/2 ; 7/5 en una bona matinal de tennis infantil.
La resta de competicions segueix al ritme previst per tal de poder disputar les Finals femenina i masculina el proper dia 17 d'Octubre, dia que per la nit es farà el sopar d'entrega de Trofeus amb el sorteig de material ja tradicional. Per inscripcions podeu posar-vos en contacte amb el Club.
A per cert, quí selecciona les noticies que surten a l'apartat "Noticiàri" de la pàgina web del nostre Ajuntament?, es incrible... aquest any el nostres jugadors de l'equip Infantil han sigut Semifinalistes (entre els 4 millors) del Campionat de Catalunya de Tennis per Equips de Club i ni una sola menció per part de cap Regiduría ni , per suposat, del nostre Ajuntament, i avui surt una noticia d'un Campionat de pitch & putt de Hospitalet de l'Infant !!!!! Hala pues, així van les coses...
Destaquem especialment la bonísisma participació en el Campionat Femení en el que la majoría de jugadores han jugat casi tots els partits de la lligueta i molta gent ha estat testimóni del bon nivell dels partits femenins d'aquest any. Enhorabona a totes!!!

2 comentaris:

Albi ha dit...

Per fí, tenim un torneig de fèmines com deu mana! Els partits son força disputats, on les noies mostren les bones maneres continament. Tenim a lesveteranes recuperant els seus cops, les de sempre mantenint-se i la jovenalla fent-se lloc entre tot el conjunt. He vist un bon grapat de partits i ssincerament tot un luxe pels fanàtics del tennis local. Endavant noies!!!

setball ha dit...

Efestivamente Albi; un lujazo a l'abast de molt pocs Clubs que tenim la sort de poder veure i disfrutar en directe i sense pagar entrada!! com die aquell: Ara, aneu i explique-ho...
Pitoi.