diumenge, 8 de novembre del 2009

CONSTRUCCIÓ DE LA PISTA DE GESPA ARTIFICIAL










Aquí teniu un reportatge fotogràfic de tot el procés de montatge de la primera pista de tennis de gespa artificial de la Ribera d'Ebre. Flix recupera així la seva condició d'avançat al seu temps que en l'aspecte esportiu i del tennis en concret ha gaudit des-de els temps en que es construí la primera pista de tennis a l'any 1901. De ben segur que aquest important pas serà un impuls pel nostre Club i per la pràctica esportiva en general.
Així mateix aprofitem per comunicar-vos que, una vegada acabat el tancament de la zona poliesportiva i disposant de la xarxa de separació de la pista coberta, les pistes de tennis tornen a estar tancades i disposeu de la clau als vestidors corresponents.
Encara que la nova pista ja es pot utilitzar, ja us informarem del dia i format de la inauguració "oficial". A DISFRUTAR-LA !!!!.

3 comentaris:

joan ha dit...

COLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOONS !!!!! fa bona pinta això noi.....quasi que m'agafen ganes d buscar per ca mons pares on collons deu estar la raqueta !!!! es jugava amb raqueta, no ??? ENHORBONA SISCO, BEN FET !

Pol ha dit...

Pitoi ara io hauria de jugar sempre a la de gespa perque quan estava la rapida i estava a la pista 1 sempre em feien fora i havia de anar a la pista 2.

Pol ha dit...

ja ja ja