divendres, 6 d’agost del 2010

24 h DE TENNIS I PADEL























Un any mes els socis del C T Flix em fet posssible veure la nostra Zona Poliesportiva plena d'activitat al llarg de 24 hores.
Aquest any amb la incorporació de la llargament reclamada pista 3 i la novetat de la pista de padel juntament amb dos pistes de mini-tennis, la veritat es que tot alló feia molt de goig.
Gràcies a la col·laboració d'alguns sòcis (el meu agraïment per vosaltres) puguerem deixar en condicions de ús la pista cedida per l'ANAV (que es trobava en un estat deplorable) per que quedés al menys "utilitzable". En quant a la pista de pàdel el mes destacable es l'acceptació que està tenint, aportant nous practicants a l'esport en general i al nostre Club en particular i no soalment de la nostra població sinó també d'altres indrets.
La inscripció d'aquest any tornava a trencar els pronóstics i es situà en la xifra rècord de 76!! inscrits. Jugadors i jugadores de totes les edats i condicions jugaren una mitja de 5 hores cada un de les diferents opcions que oferíem (tennis, padel ó tennis i padel). Com sempre va ser bonic veure jugar les combinacions mes inversemblats fent realitat l'eslogan de "Esport i Salut" que tant agrade d'utilitzar en certs àmbits i que tant costa de recolzar des-de les Administracions Públiques.
La col·laboració de la Regiduría d'Esports mantenint les piscines obertes fins les 12 de la Nit aportà un plús en aquelles hores nocturnes. pel matí de Dissabte el tradicional i esplèndit esmorzar va ser molt ben rebut per tothom. La tarda de Dissabte es jugà un Torneig de Mini-Tennis pels mes petits que al acabar disfrutaren d'una xocolatada.
Les xifres de la jornada ho dien tot:
*76 jugadors.
*110 partits.
*Fins 22 jugadors jugant a l'hora !!

Realment espectacular!!! un munt de gent del nostre poble i alguns amics de foravila fent esport en una agradable i profitosa jornada...
Us volem agrair molt sincerament la vostra implicació i particìpacióen aquesta Festa de l'Esport de la raqueta.

FINS LA PRÓXIMA !!!!







3 comentaris:

Albi ha dit...

Va estar bé Sisco! Cada any millorant el tema. Pista de paddel i 3a pista de tennis. Quina currada per netejar-la paio! Les teves lumbars a l'aire i somiant amb escombra i mangueres. Tot pel confort i ben estar dels socis. Enhorabona mestre!!!

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Gràcies Albi, es per gent com vosaltres que val la pena!!!
Pitoi

joan ha dit...

ja m'han dit k t'has decidit per instal.lar el sortidor d heineken a la cuina d casa bandido !!!!