dimarts, 15 de febrer del 2011

TENNIS A LA NEU 2011


 
  Un any mes hem fet la ja tradicional sortida a la neu i, per no variar hem estat al "nostre" hotel Or Blanc, un hotel que ens proporciona el necesàri per gaudir d'un divertit cap de setmana a un preu que no te competència (tenint en compte que ens trobem al costat mateix del telecadira que ens porta a pistes).
  La nit del Divendres ja ens trobavem al nostre destí i un gruix de la "Expedició" baixavem al Restaurant Joaquim per gaudir de la magnífica cuina d'aquelles contrades. Tant es així que allí ens vam trobar tot un equip de reporters del programa Temps de Neu de TV3 que ens varen estar "filmant" mentre sopavem (cal estar alerta per quant ho emitiran).
  En quant al esquí hem de dir que l'estat de les pistes era bastant bó malgrat que l'entorn no estava massa nevat aixó sí, els paisatjes del Pallars (ens trobem a la mateixa entrada al Parc Nacional d'Aigües Tortes i Llac de Sant Maurici) nop tenent desperdici.
  Un Dissabte calurós i un Diumenge amb bon temps van complertar una sortida a la neu que contribuix de forma important a estretar llaços entre socis del nostre Club que, en un total de 63 participants, ens ho vam passar Super Bé!!!!

1 comentari:

Pol ha dit...

L'any que ve sa de repetir va ser molt divertit

de Pol Candela