dijous, 7 de juliol del 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB-11

BONA ACTUACIO DE POL CANDELA


  Una vegada mes el nostre jove jugador Pol Candela ens dona l'oportunitat de poder apareixer a les millors competicions de Catalunya. En un Campionat on solament es pot participar si estas entre els 40 millors jugadors de la Federació mes potent del mon, Pol aconsegueix entrar com a jugador nº 40 i no solsament aixó sino que després de guanyar el partit de 1ª ronda es classifica entre els llocs 16 i 32 de Catalunya per a jugadors de fins a 11 anys.
  Aquest passat dilluns dia 4 es jugaven els partits corresponents a la 1ª ronda del prestigiós Campionat i Pol afrontava el partit amb certes reserves (mai ningú del nostre Club ha jugat a aquest nivell). El sorteig no era dolent del tot i el seu adversàri era un jugador invitat per l'organització amb la incógnita que aixó comporta. Pol va jugar de forma molt seriosa i s'imposà de forma molt clara per 6/0 ; 6/1 a Gerard Farré, deixant molt clar que no s'aconformava solament en participar al campìonat.
  La segona ronda corresponent a 1/16 de Final l'aparellava amb el jugador nº 8 del rànking català, Marc Feliu es un jugador de Barcelona que entren a l'Académia de Sergio Casal i Emilio Sanchez-Vicário. El partit fou clarament portat pel nostre jugador i malgrat el resulta advers molt clar ( 6/0 ; 6/1 ) en cada joc va tenir oportunitat de guanyar. Era bastant frustrant veure com el jugador de Barcelona es limitava a tornar boles mentre Pol i posava tota la iniciativa. Marc va demostrar com es guanyen partits a aquesta categoría i Pol va ensenyar com es guanyaran al futur. Era molt curiós com es sorpreníen pel resultat la gent que els veíe jugar i es que varem quedar força contents del nivell técnic que Pol va poder desplegar malgrat la seva inexperiéncia.
  Estem segurs de que Pol seguirà disfrutant i fent sifrutar del tennis a les nostres terres.

2 comentaris:

yola ha dit...

Pol, estic molt content de tu, endavant !!!

ruben candela mateo ha dit...

Pol, muy bien eres un crack, tu tio Rubén de Elche.