diumenge, 10 de juny del 2007

C.T. FLIX - C. T. LA SENIA








Aqust cop els nostres vells amics de La Sénia eren els que ens visitaven a les instal.lacions del nostre Club. El seu entrenador Josep Mª Velasco està fent una excel.lent tasca amb els seus alumnes i aixó es nota en els bons resultats aconseguits en els diferents Campionats en que participen.

Aquesta vegada debutaven en la competició Pere Peña i Andreu Mur en els partits individuals i Roger Alba i Albert Català en el de parelles. Per nosaltres aquesta competició no es altra cosa que una experiéncia més dintre del bagatje que intentem donar com a element formatiu de la nostra Escola de Tennis. Evidentment que a tot hom li agrada guanyar pero no cal correr, tot arribarà.

L´Andreu jugà contra l´Alvaro, un jugador de segon any acostumat a jugar competicions de forma bastant habitual i malgrat l´esforç que lirepresentà jugar per primer cop un partit de competició i que els punts varen ser força competits el resultat fou de 4-0, 4-1 pel jugador de La Sènia.

Pere jugà el seu partit bastant nerviós ( com tot-hom quant comença ) i també val adir que el resultat no reflexa fidelment el desemvolupament del joc, ja que molts punts foren molt disputats i Pere jugà amb molta intensitat fins el final del partit, el resultat 4-0, 4-0 .

Al partit de parelles i tal i com fan la majoría d´equips van jugar els dos mateixos jugadors per part de La Sènia mentre que la nostra filosofía d´Escola ens mane primar la participació i per tant en Roger i Albert varen debutar i malgrat el resultat ( 4-0, 4-0 ) el partit oferí moments força bons.

Ara a esperar el proper enfrontament que serà a les pistes del mes important Club de la provincia, el totpoderós C.T. Tarragona. Fins aviat!!.