dimarts, 12 de juny del 2007

VICTÓRIA A LA DARRERA OPORTUNITAT !!
























La veritat es que despedir el nostre debut a la Com`petició provincial a les pistes del C T Tarragona no ens donaven massa bones sensacions. Encara que sabem de la calitat dels nostres tennistes, no es pot oblidar que el C T Tarragona es el Club mes potent de la nostra provincia en diferéncia i està a la èlit nacional.



De totes formes els ànims eren bons i ademes d´aixó els cuatre integrants d´aquest enfrontament ho varen fer ( com anteriorment els seus companys ) perfecte.



Per confeccionar la convocatória es va tenir que fer un sorteig, ja que solament Germé Torà i Christian Helbitch tenien la plaça segura al no haber disputat cap partit fins ara. el sorteig el varen fer els mateixos jugadors i la sort va recaure en Marc Climent i Andreu Mur.



A les impecables instal.lacions de Tarragona i en una tarde molt calorosa ( començarem a jugar a les 4 ) van obrir l´enfrontament Marc i Andreu. Els partits van començar tots dos iguals, com si s´haguessin possat d´acord tots dos jugadors del C T Tarragona van posar la directa i aprofitant la sempre dificil adaptació de Marc i Andreu a la superficie nova per ells de terra batuda els hi van aplicar un fort correctiu de 4-1 en tots dos primers sets. Passat aquest moment les coses es van anar possant al seu lloc i Marc i Andreu com si juguessin un sól partit van cambiar el seu joc per tal de incomodar als contraris i amb una bona dósi de lluita i calitat varen poder guanyar el segon set, en Marc per 4-3 i Andreu per 4-2. Així tot es teníe que decidir al joc de desmpat (tie-break). tant el marc com l´Andreu van demostrar carácter i calitat per imposar-se per un ajustat 7-5. tal i com a la primera jornada enfront el CT Gimnàstic la sort ens va girar l´esquena, ara ens tornava part del nostre premi.



el partit de parelles va representar el debut de Christian i Germé, els jugadors del CT Tarragona eren els mateixos que habíen disputat els individuals i més rodats que els nostres es van imposar per un clar 4-1, 4-2. De totes formes tant Christian com Germé ho van fer molt bé i van obligar a esforçar-se al màxim als adversàris.



Un bon final per aquesta primera participació al Campionat Provincial que ens servirà per properes ocasions.



Ara comença la temporada d´estiu que amb el Circuit Apisérum cobreix totes les setmanes dels mesos estiuencs. Fins aviat....