dimarts, 28 d’agost del 2007

Article per la Veu:








Us adelanto un article enviat a la Veu de Flix. Com podeu veure estem fent tot el possible per ser escoltats. Nosaltres no tenim l´estil de amenaçar en deixar-ho tot, entre altres coses perque no pensem fer-ho. Seguirem treballant per fer el poble de Flix millor dia a dia . Com diem al acabar l´article; quí s´hi apunta?.

Club Tennis Flix
Avda. Catalunya, 1 1er 2ª
Tel : 654020057
Fax: 977411300
e-mail: tennisflix@gmail.com
Blog: http://tenisflix.blogspot.com


CLUB TENNIS FLIX
CAMPIONAT SOCIAL 2007
L´ÈXIT NO PARA DE CREIXER

Les Finals Individuals Masculina i Femenina del Campionat Social 2007 han estat un dels punts forts d´aquest Campionat peró des-del Club ens agrada molt més destacar la altísima participació que un any darrera l´altre es produeix en aquest esdeveniment esportiu del poble de Flix.
Encara s´estan desemvolupant les competicions de Parelles Masculí, Parelles Femení, Parelles Mixtes, Sub-14, Parelles Sub-14 i Consolació Individual Masculí que estaran acabades a finals d´Octubre.
Un total de 160 !!! inscripcions que ens fan l´enveja de la majoría de Clubs de la Provincia. I no solament en la participació directa es on ha estat aquest èxit, molts de vosaltres heu pogut ser testimonis del nombrós públic ( fins a 300 !!! persones a les Finals ) que asisteix als partits ja des-de les primeres rondes, de vegades de forma obligada ja que estan esperant per poder jugar donada la deficiència d´instal.lacions. I aquest es un punt que s´ha de tractar de forma obligatória :

· Pistes sense senyalització.
· Vestidors sense senyalització.
· Vestidors a l mitj d´una zona de pas.
· Vestidors afectats continuament per fuites de fluits i males olors per desaigües .
· Accés a Pistes sense asfaltar.
· Manca total de manteniment de jardinería anexa a Pistes.
· Valla de Pista 1 amb suports totalment trencats.
· Font anexa totalment deteriorada.
· Pista 1 sense drenatje que la fà lliscant i perillosa.
· Pista 2 impracticable per deteriorament total del terra.
· Manca de Pista 3, imprescindible per Competició.

Son alguns dels punts que ja des-de fà uns anys es venen tractant de millorar des-de´l Club i dic des-de´l Club perque no sembla aixi des-de la regidoría d´Esports del nostre Ajuntament.
Com a President del Club de Tennis Flix i ja des-de fa uns anys he demanat de forma insistent certes millores i actuacions a la “Zona Poliesportiva Municipal”. Si no ho interpreto malament aquesta definició correspon a la zona del poble destinada a la pràctica de variats esports.
El Club Tennis Flix es un Club amb 250 Sócis i la característica principal d´aquest Club es la Participació, som un Club en que la majoría de asociats practique en menor o major mesura aquest esport, solament cal donar un petit cop d´ull a aquestes xifres:

· 250 Sócis.
· 160 Inscripcions al Campionat Social.
· 25 LLicéncies Federatives.
· 75 Alumnes a l´Escola de Tennis.
· 25 Alumnes a l´activitat de Tennis a l´Escola.
· 17 Alumnes a l´Escola de Riba-Roja d´Ebre.
· 4 Monitors Titulats a l´Escola.

No sé si aquestes xifres son suficients per tenir-nos en comte o no (encara que m´agradaría que qui vulgo les comparès amb d´altres), el que es segur es que al menys ens mereixem un mínim respecte ni que sigui en forma de resposta als repetits escrits que en forma de peticions he vingut remitint de forma continuada.
L´any passat vam conmemorar els 25 anys del nostre Club amb una magnífica Diada del Tennis amb una participació de mes de 100 persones. Al sopar es van projectar un seguit d´imatjes d´un recull fotogràfic de la história del Tennis a Flix, entre elles es poden veure les instal.lacions del antic “Club Electroquímica de Flix”, embrió del actual Club i un dels primers Clubs del nostre pais, al any 1917 es construiren dos pistes de tennis de terra batuda!, local social,etc ( la primera pista data del 1901!! ) passant en poc temps a haber tres pistes de tennis.
Ara, 90 anys després estem molt pitjor, tenim dos pistes de quick, una d´elles en estat deplorable i l´altra en seriosos desperfectes, sense contar amb les deficiéncies abans esmentades. Concretant una mica solament dir que la manca d´una 3ª Pista fà que molts dels nostres jugadors juguin actualment pel C.T. Móra d´Ebre aconseguint per aquest Club per exemple el Sotscampionat Provincial en +35 anys en 2 ocasions i els nostres jugadors mes joves es veuen obligats a jugar per uns altres Clubs.
El nostre Club està fortament compromés amb la tasca social de divulgació del Esport com a element de Salut i Integració Social participant activament en :

· Formació: Escola de Flix, Cursets a Ribarroja, Ascó, Vinebre, Col.legis de Flix, Ribarroja, etc.
· Entreteniment: Tennis a la Neu, Anem al Godó, Fira Park de Nadal, Diada del Tennis, Niu d´Activitats, Estiu Festiu, etc.
· Docéncia: responsables de la Programació de “ Tennis a l´Escola” per Cicles de Educació Preescolar.
· Competició: Campionats Socials, CATVAL, Campionats Provincials individuals i per Equips, Circuit Apisérum,etc.

Malgrat les adversitats pensem seguir així, construint un entorn favorable per petits i grans que pugui constituir un camí per una vida mes saludable des-de tots els punts de vista.
Quí s´hi apunta?


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Pues ... que és una llastima el tema de les instal.lacions .

Flix sempre ha estat un poble al que li ha agradat tenir les coses be .

La descentralització de les instal.lacions esportives a Flis és un problema. Crec que és tindria d'optimitzar la zona de la Ventonella per a tots els esports a l'aire lliure (Futbol, Tennis, Atletisme ... però també a la zona del nou pabello intentar potenciar-la amb una piscina coberta i pq no un parell de pistes de tennis i de padel o pdle o kom es digui ...

En fi apunta a tres a la lluita companyer!!

Unknown ha dit...

Hola sóc Ferran Albiac.
Espero que les 24hores que comencen demà vagin molt bé.
Ja parlarem.
Apunta'm a la lluita, si vols.