dijous, 18 d’octubre del 2007

FINAL DEL CAMPIONAT SUB-14



El passat Diumenge dia 14 d´Octubre esvare jugar la Final del Campionat resrvat per jugadors de menys de 14 anys. Un Campionat que va tenir una inscripció de 10 jugadors que disputaren una lligeta prèvia en la que tot-hom vare jugar contra tot-hom. D´aquesta lligeta sortí una classificació que donà l´ordre del Quadre Final.

Després de varies eliminatóries molt disputades i amb bon joc, s´arribà als partits de Semi-Finals als quals arribaren per una banda Adrià Muñoz i LLorenç Peral i per altra banda Oscar Stock i Jordi Castellví. A la primera Semi-Final es veiè un molt bon partit a on després d´un primer set en el que Adrià es mostrà una mica nerviós es disputà un millor segon set a on la igualtat fou molta fins el final. LLorenç s´impossà finalment amb un mereixut 6-2 ; 6-4.

La segona Semi-Final fou un llargíssim partit de 2 h. 45´ en el que es va veure com la inicial superioritat de Jordi donà pàs a un desenllaç favorable a la lluita de Oscar. El resultat ho diu tot en quant a la lluita que es vare viure a la pista nº 1 del C T Flix

La Final es presentava oberta i realment va respondre a les expectatives. L´inici fou molt igualat i solament al darrer moment un break de LLorenç li donà el primer set per un ajustat 6-4. Al segon set es continuà veient una gran Final en punts disputadíssim i de alta qualitat que encara que acabà en un més clar 6-2, la veritat es que els punts foren molt disputats.

El públic assistent va poder disfrutar d´un bon partit entre dos joves tennistes del nostre Club.

Enhorabona al Campió, també al finalista i com no a tots els participants que van donar categoría al Campionat. Enhorabona Campions !!


LLISTAT DE PARTICIPANTS:


1- LLorenç Peral.

2- Oscar Stock.

3- Jordi Castellví.

4- Adrià Muñoz.

5- Raül Solà.

6- German Gonzàlez.

7- Robert España.

8- David Navarro.

9- Albert Casals.

10- Alex Espluges.

2 comentaris:

Albert Guiu ha dit...

Avui per avui el tenis a Flix és en molta diferència l'esport que més projecció social ha endegat. Més enllà de valoracions sobre afers competitius i d'altres histèries esportives traduibles per la màxima del mestre Sabina: Yo sólo me colgué medallas que no gané. Penso que el treball fet per S. Pitoi està tontejant contínuament amb la matrícula d'honor i que és de rebut saber donar als bons professors en la matèria que sigui el seu reconeixemen, als bons esportistes en la matèria que sigui el seu reconeixement i als bons gestors esportius i d'entitat en la matèria que sigui també, el seu reconeixement i, després d'aquest reconeixement elevat a la tercera potència . jo des de la meva vessant d'amant dels esports, sense obviar que tota subjectivitat és un atac contra la modèstia que la societat ens demana, atorgo la triple corona a S.Pitoi i a la seva direcció com a president del tenis que ell com ningú, ha engrandit per a bé i gràcia de Flix, espero que els que duen la regidoria i els que tan aplaudeixen d'altres gestions i gestes esportives estiguin amb mi (vanitas vanitatum), perquè si no malament anem.
Els últims anys del tenis són l'edat d'or del tenis local amb el permís d'aquells temps on el Casino i tota la vastedat dels seus dominis simbolitzava l'esplendor d'un temps que com tot el que és fugaç s'ha esvaït com pols en pols.
Força al tennis de Flix i a la gent que el fa possible.
Salutacions.

Pol ha dit...

osti llore va guanyar el sup-14