dimarts, 22 de gener del 2008

L'ESCOLA EN PLENA ACTIVITAT

Els nostres petits tennistes, impresionen eh?...
Que bons nens no?...no us deixeu enganyar !!

L'únic moment que estan quiets...


El nostre Grup de "Competi".



Aquest Grup no es que ho sembli... son perillosos !!




Coneixeu algú? Aquests son dos dels Grups mes tremendos, peró es comporten...





Una representació del Grup de Petitets, ja començen a pegar-li fort a la bola...






El nostre Grup de noies... s' ho passen bomba!!
Com podeu veure a la nostra Escola hi ha lloc per a tot hom, petits i grans ( bé, no tan grans eh?). La veritat es que cada vegada som més gent i estem realment contents i orgullosos de tots els que decidiu fer una mica d'esport en un ambient com el nostre en el que el mes important es el respecte a un mateix i als altres.
Es cert que estem tenint alguns problemes derivats de la manca d'instal.lacions que venim patint, peró us puc assegurar que es un tema en el que estem treballant amb el nostre Ajuntament i segur que pronte podrem arreglar-ho, cal tenir fé !!
L'activitat de la nostra Escola compren quatre ámbits d'actuació:
1- Escola del Club de Tennis Flix : activitat desemvolupada a les pistes del nostre Club amb un total de 22 h. a la setmana i 80 alumnes.
2- Tennis a l'Escola: activitat desemvolupada al CEIP Enric Grau i Fontseré de Flix amb 4 h. a la setmana i 25 alumnes ( de 3, 4 i 5 anys ).
3- Tennis a l'Escola: activitat desemvolupada al CEIP Sant Agustí de Riba-roja d'Ebre amb 2h. a la setmana i 10 alumnes.
4- Cursos Externs: col.laboració habitual en la realització de Cursos-Tallers per diferents entitats ( Ajuntament de Flix, Ajuntament de Riba-roja d'Ebre, Marató de TV3, Fira-Park de Nadal, AMPA del CEIP de Flix, AMPA del CEIP de Riba-roja, Estiu Festiu, etc).
Com es pot veure estem plenament compromessos en la tasca formativa a tots els nivells i aquesta es la nostra principal motivació, l'ensenyament esportiu com a element cohessionador i socialitzador així com a eina per adquirir hàbits d'higiene i salut per tota la vida.























2 comentaris:

Unknown ha dit...

ja era hora que publiquessis alguna cosa ! enhorabona !

salu2

Unknown ha dit...

ja era hora que publiquessis alguna cosa ! enhorabona !

salu2