dissabte, 5 d’abril del 2008

DEBUT AMB VICTÓRIA



Bé, ja hem debutat al campionat d'aquest any, tal i com s'esperava l'enfrontament amb el CT Salou ha estat molt igualat. Està clar que per nosaltres sempre serà un inconvenient jugar en terra batuda i aixó posava les coses molt dificils a les seves pistes.


De totes formes els jugadors han sortit bastant més centrats que, per exemple, l'any passat i aixó s'ha notat.


Els partits d'individuals han estat força entretinguts. Andreu Mur jugà un partit seriós i la veritat es que no ha patit massa per guanyar per 4-2,4-2. Un gran resultat per ell i per l'equip.


L'altre partit el disputava Ivan Navarro, i després d'un inici una mica afectat pel nerviosisme ( perdent el primer set per 4-2) ha pogut remuntar la situació i empatar el partit guanyant el segon set per 4-1. Així doncs, solament el desempat i amb un resultat molt ajustat ha fet que acabés perdent per un 7-5 final que diu l'ajustat del partit. Enhorabona pel partit !.


L'enfrontament es tenía que decidir al partit de dobles i pel CT Flix jugarien Lewis Bush i Andreu Mur...


Un durísim partit amb moltes alternançes de joc i molta tensió tant a dins de la pista com a les grades ens a donat la victória definitiva. El resultat explica com ha començat el partit amb clar domini flixanco ( 4-2 ), com al segon set la confiança a fet que ens empatessin el partit( 2-4 ) i com al desempat final i com bon partit de tennis la emoció no ens ha deixat respirar fins l'últim i inapelable punt que ha caigut del costat del.... CT FLIX !!


Una magnífica tarde d'esport, competició, patiment i.... victória !! Enhorabona !!!


Ara ens espera el proper cap de setmana la visita del potent equip de La Sènia Tennis Club.