diumenge, 29 de març del 2009

DIADA DEL TENNIS PROVINCIAL

Foto de rigor amb "l'Ensaladera"

Una de les nostres taules...

La nostra representació recollint un dels Trofeus

Mai la Diada del Tennis de Tarragona havia tingut tanta importància i mai el tennis de Flix havia estat tant amplament representat en aquesta Diada. Després de ser protagonista en les passades eleccions de la Fed Catalana i Espanyola, el tennis tarragoní passa a primera linea del panorama tennistic del estat espanyol.
Aquest passat dissabte dia 25 l'Hotel Imperial Tarraco era el centre del tennis i en aquest inmillorable marc el tennis de Flix era ampliament representat per recollir els 9 Titols corresponents als Campionats i Subcampionats dels anys 2007 i 2008. Malauradament aquests titols no aniran a les vitrines del nostre Club, sino a les del CT Mòra d'Ebre que es el Club al que representem tots els jugadors premiats. Des-de aquí volem agrair la posibilitat de jugar a tennis que aquest Club ens dona, ja que de lo contràri aixó no sería possible.
Una representació del Club ens varem desplaçar a Tarragona i varem compartir la nit amb el President de la Fed Catalana Francesc Orriols (que expressament em va demanar que "us saludés i us encoratjés a seguir jugant i lluitant pel tennis a Flix"), el Secretàri de la Fed Espanyola Antoine Jordà, el delegat de Tarragona Per LLuís Bergadà i la invitada de excepció, la Copa Davis ( si, si, l'autèntica ) que, cedida per l'equip espanyol que la vare guanyar recentment a l'Argentina ens va guarnir la ventllada i tot hom va poder fotografiar-se amb ella.
Un sopar, uns parlaments i el sorteig de molts articles cedids pels patrocinadors van conformar la vetllada...










1 comentari:

Albi ha dit...

Collons! Que guapets que heu sortit a les fotos. Pau de peluqueria, Lorena com sempre, Ana, Pitoi, Aida, Albert ... aixó és una representació vip a la flixanca. Segurament també optaveu al premir a la millor taula. Records raquetsmens