divendres, 20 de març del 2009

Equips i Competició


Resultat dels darrers actes vandàlics del passat estiu encara sense cap resultat ( i aixó que es vare identificar als autors... )
Bé, un any mes ens disposem a preparar la temporada de Competició del Club Tennis Flix. Aquest any continuem creixent com a Club com bé ho il·lustren les 23 noves llicencies federatives que aquest any farà que amb les altres 9 que ja consten d’altres anys siguin 32 els i les jugadors de Flix que han d’anar a fer Esport a Mora d’Ebre, no passa res, soc del parer que s’ha de deixar de costat els localismes barats i actuar pel bé de la majoria... la llàstima es que aquest mateix argument es podria justificar igualment però sent els jugadors d’altres pobles els que vinguessin a Flix.
Actualment el nostre Club es referència a la Ribera d’Ebre però la manca i l’estat de les nostres instal·lacions fa que cada dia que passa perdem aquesta condició i la veritat es que ja estem a punt d’una situació de no retorn.
Aquest any el Club Tennis Mora d’Ebre estarà entre els Clubs (una vegada mes ) amb un major increment de llicencies, amb el consegüent guany econòmic que aixó comporta al seu favor i en la nostra contra, ja que per nosaltres ens representa un greu perjudici econòmic, sense contar amb l’augment de despeses de desplaçaments que per nosaltres suposa.
Aquest any tenim 8 equips !! en Competició, aixó ja es mes propi de Clubs amb mes de 10 vegades el nostre volum de socis i mes de 30 vegades el nostre pressupost però aquí estem, amb totes les ganes de fer-nos un lloc ( que ja tenim ) en el panorama tennístic provincial i nacional. Aquest equips son :

* Benjamí Masculí : Pol Candela i Sebas Helbitch.
* Aleví Masculí A : Sergi Pallarés, Josep Celma, Andreu Culebras, Ruben Padilla, David Dominguez i Cristian Moreso.
* Aleví Masculí B : Andreu Mur, Marc Climent, Ivan Navarro, Lewis Bush, David Navarro, Pere Peña, Roger Alba, Germé Tora i Arnau Garcia.
* Infantil Masculí A : Eric Bazan, Xavier Aragon, Ferran Folch, Jorge Biendicho, Vicent Serres i Martin Mañana.
* Infantil Masculí B : Llorenç Peral, Jordi Castellví, Adrià Muñoz, Sergi Cugat, Arnau Domenech, David Navarro i Arnau Garcia.
* Infantil Femení : Sara Labia, Paula Fustero, Remei Mani, Andrea Gomez i Carla Piñero.
* Cadet Masculí : Eric Bazan, Xavier Aragon, Llorenç Peral, Robert España, Ivan Loba, Jordi Castellví, Adrià Muñoz i Sergi Cugat.
* Cadet Femení : Marina Montané, Ivette Castellnou, Anna Sedó, Remei Mani, Paula Fustero, Sara Labia i Ivon Sastre.

La veritat es que fa goig eh?. Aquest equips competiran tots ells en el Campionat Provincial i també en els Campionats de Catalunya. Recordem que l’any passat ja ens varen donar unes quantes satisfaccions i encara que el nostre objectiu es l’ús de la Competició com una eina educativa i pedagògica més, varem poder assaborir les mels de l’èxit amb dos Campionats Provincials i un Subcampionat.
També dir-vos que el proper dia 25 d’Abril el Club Tennis Flix organitzarà una Trobada del Circuit de Catalunya de Mini-Tennis així com una altra en data per determinar a Mora d’Ebre.
Tot aixó no seria possible sense l’esforç i incalculable ajut que Lorena Serra, Anna Segarra i Pau Massip aporten a la tasca diària de l’Escola i el Club, gràcies....
L’activitat del Club solament es veu enterbolida per una alarmant manca de recursos que no solament no ens permet créixer sinó que ens priva d’instal·lacions i dependències que ens havien estat cedides, el darrer episodi amb el NO Retornament de les dependències que al seu dia ( fa 10 anys ) varem cedir de bon grat per tal de que el nostre poble gaudís d’un Centre de Rehabilitació solament fa que afegir-se a la llarga llista d’agràvis que venim patint en els darrers anys (no neteja, no senyalització, tanques en mal estat i de mides inferiors, no reparació d’actes vandàlics, pas de les piscines pel mig dels vestidors, no manteniment, etc ). Solament puc demanar disculpes a tots els socis pel fet de no saber defensar-los com ells es mereixen, de veritat que ho estic intentant...

Francesc Castellví ( President del Club Tennis Flix )