divendres, 30 d’octubre del 2009

UNA PISTA DE GESPA ARTIFICIAL??? SI !!!!!


Despres de mes de 3 anys de gestions i mals de cap per a tots els gustos, aquesta setmana s'ha pogut concretar una vella aspiració del nostre Club; l'arrenjament de la molt malmesa pista 2. S'han acabat les disputes per poder gaudir de la bona superficie de la nostra pista 1, clarament millor que la de la 2, a partir d'ara potser canviaran les coses i potser hi haurà cua per jugar a la pista 2 ja que el Dilluns dia 2 de Novembre començarem les obres de cambi de superficie en aquesta Pista per passar a ser de gespa artificial !!.

D'aquesta forma el nostre Club serà el primer de la nostra comarca en gaudir d'aquesta novedosa superficie que s'està imposant en moltes de les noves instal·lacions dels Clubs de Tennis mes importants en tot el món.

La seva jugabilitat tant en l'aspecte de prevenció de lesions com en el de confort de joc es clarament superior a la de la resta de superficies, així mateix la seva capacitat de drenatge la fà molt apta per soportar humitats i xafecs de certa intensitat sense perdre la capacitat de ser utilitzada. També cal destacar la menor velocitat de bot respecte a la pista 1 i el poc manteniment necesàri per mantenir-la que la fan força adeqüada per Clubs que no disposem de personal específic de manteniment.

Avui dia 30 de Novembre s'ha fet una Asemblea Informativa d'aquest asumpte en concret per tal de que tots els socis sigueu coneixedors i doneu el vist-i-plau a aquesta actuació ( com així ha estat ).

Després de nombroses reunions i contactes amb diferents entitats finacieres, solament el cop de mà que l'Ajuntament ens ha ofert ens permet fer-ho realitat. Els termes de l'acord son els següents:


1- L'Ajuntament de Flix es fà càrrec del pagament de l'arrenjament de la pista 2.

2- El Club de Tennis Flix pagarà un mínim de 2000 € l'any a l'Ajuntament fins el pagament total de l'obra.


Cal que esteu segurs de que aquest acord es l'únic camí que hem trobat per tal de proporcionar-vos una millora que tots els socis i usuàris mereixeu. També heu de saber que aixó NO suposa cap pagament ni augment de quotes ni cap altre esforç per part vostra.

Per acabar, esperem la vostra comprensió i paciéncia per les molèsties que aquestes obres ens portaran al llarg d'aquesta próxima setmana, l'acavament està previst pel Divendres dia 6 de Novembre.

Us deixo una foto orientativa de l'aspecte d'una d'aquestes pistes...


Sisco Castellví.

4 comentaris:

Aitor ha dit...

Osti tuu aqui si que m'auras de convidar a fer un partidet ee!!
La de les Borges tambe ho es pero mool cutre jajaja i es moqueta no gespa.. espero que surti genial! records a tots.
Aitor

Albi ha dit...

Paraules majors Sisco! La fal.lera del tennis és tota una realitat a la nostra població. Obres com aquesta, formen part d'una icona de prestigi pel club i per l'esport local. Com a soci, practicant i esportista ... tot un orgull. Enhorabona i endavant!!!

eva_yam ha dit...

Moltes felicitats!! m'alegro d'aquesta notícia!!! darrera d'un gran esforç sempre hi ha un bon resultat!!
Un petonàsssss

setball ha dit...

Moltes gràcies a tots pel vostre suport. Sense vosaltres no podríem continuar amb l'esforç que aquesta tasca requereix.
Pronte la podrem disfrutar!!
Sisco.