dissabte, 27 de març del 2010

CAMPIONAT PROVINCIAL BENJAMÍ MASCULÍ








C T Sant Salvador 1 – C T Flix 2

Aquest Dissabte dia 27 els nostres benjamins es desplaçaven a les pistes del C T Sant Salvador, un Club del que ja coneixem la bona tasca que la seva Entrenadora Antònia Millan ve treballant amb la formació de bons tennistes. De totes formes el nostre Equip anava amb la intenció de podes guanyar l’enfrontament ja que el nivell dels nostres jugadors no té res que envejar al de la resta d’equips del Campionat Provincial.
Els partits de individuals varen deixar clara la superioritat del nostre jugador Pol Candela enfront del Victor Escobar de sant Salvador. Es pot dir que Pol quan juga bé juga sol, sense donar massa opcions als seus rivals. El resultat es força clar 4-0 i 4-2 per Pol. El partit de Sebas semblava una repetició de l’anterior partit que bare jugar a Móra, a Sebas li costa una mica entrar en joc, encara que quan ho fa es capaç de guanyar a qualsevol. El primer set contra Adrià Romero va ser guanyat pel jugador de Sant Salvador de forma bastant clara per 4-2, però al segon set Sebas es va posar les piles i solament el desempat final va fer que acabés perdent per 5-4. Cada vegada està mes propera la primera victòria en individuals. L’enfrontament es decidiria en el partit de dobles i la nostra parella Helbich – Candela es varen complementar a la perfecció, mentrestant Pol repartia a dreta i revés, Sebas recuperava boles increïbles i aguantava el “ruixat”, el resulta ho diu tot 4-2 i 4-1 per la parella del CT Flix i victòria molt treballada i merescuda a les pistes de terra batuda de Sant salvador.
Dos enfrontaments i dues victòries que ens col·loquen en bona posició del nostre Grup i ens permeten pensar en poder passar a la Fase Final on solament els millors tenen lloc.
Passem o no per nosaltres ara ja sou els millors ENHORABONA!!!!.