dilluns, 22 de març del 2010

CAMPIONAT PROVINCIAL PER EQUIPS





ELS NOSTRES BENJAMINS COMENCEN EL CAMPIONAT PROVINCIAL GUNYANT AL TENNIS TARRAGONA PER 2-1!!!

En la primera jornada corresponent al Campionat Provincial per Equips de Club en la categoria Benjamí Masculí, l’equip del C T Flix va aconseguir una merescuda i important victòria davant del equip del poderós C T Tarragona.
Obligats un any mes a jugar fora del nostre poble per la manca d’instal·lacions (que no aconseguim solucionar), les pistes del CT Mora d’Ebre varen ser testimonis de la magnífica tarda de tennis que ens varen oferir els nostres jugadors.
Els partits individuals varen repartir els punts i mentre Pol Candela guanyava per un clar 4-0; 4-0 al seu oponent, Sebas Helbich acabava perdent de forma ajustadíssima el seu partit per 1-4;4-2 i 7-6 al desempat final. El partit de dobles era el que determinaria el guanyador del enfrontament i la parella de Flix Adrian Granados i Pol Candela imposaven la seva major qualitat guanyant clarament per 4-0;4-1. En aquesta competició e juga un total de tres partits (dos individuals i un doble) i en aquest cas la victòria ens corresponia pel resultat de 2-1.
La pròxima setmana ens toca jugar a les pistes del C T Sant Salvador i esperem que seguim jugant al nostre nivell i divertint-nos com fins ara.
ENHORABONA !!!!

1 comentari:

Albi ha dit...

Molt bé! Mostrant a tothom el futur del Club amb aquests maquinilles de la raqueta. Bona feina Mister's! Sort que no vaig estar federat en això del tennis... Segur que no havessim rascat bola!!!