dijous, 30 de desembre del 2010

FINAL DEL OPEN DE NADAL DEL CT URGELL

Els dos Finalistes i el seu Entrenador.

Quina parella.... !!! ja poden tremolar....!!!!!

Els Tres Mosqueters i el pessat del seu Entrenador.

Els protagonistes de la setmana.

El President del Club s'adreçe al nombrós públic assistent.
Alguns dels acompanyants amb cara de solemnitat...

Adri rebent el Trofeu i obsèqui de mans de Noe Pascual.

A Pol li entrege el Trofeu i regal un dels patrocinadors.

Foto de tots els premiats amb situació preferent pels nostres...

Avui hem asistit amb orgull a la histórica fita que per nosaltres ha supossat el que dos dels nostres jugadors hagin disputat la Fina Individual Masculina de l'esmentat Campionat. Després d'una setmana inoblidable, solsament ens quedava disfrutar d'un d'aquells magnífics partits que Adri i Pol ens tenen acostumats a les pistes del nostre Club, molts de vosaltres heu quedat prou sorpressos de veure el nivell que aquests dos jugadors tenen. La Final començava a les 11 h. i apart dels habituals acompanyants (Paco i jo mateix) avui també ens acompanyaven Yolanda, Adri (Muñoz) i Jordi (Castellví) que han volgut recolzar-los en un día tant especial, també ens ha sorprés la visita de Albert (Bertoni) croniste, rapsoda i esportiste destacat del nostre Flix, gràcies a tots per asistir.
Em de dir que el partit a començat molt fort i malgrat el bon joc de tots dos el marcador s'engreixava del costat de Pol que es troba en un moment dolç del seu joc. Adri ha mostrat el seu potencial i solament la manca d'experiència en competició ha fet que aixó no es reflexés al marcador. El resultat de 6/0 ; 6/1 no mostra el nivell real de Adri peró sí que ho fa del nivell competitiu de Pol.
Per acavar i com veieu al recull fotogràfic, una magnífica ceremónia d'entrega de Trofeus ha possat colofó a un bon Torneig, els Obsèquis rebuts (raqueta pel Campió i moxila pel Finalista) cedits per la nova botiga de Lleida TennisTwins han fet contents a tots.Enhorabona al Club Tennis Urgell per la magnífica organització i especialment al seu Director Tècnic, Noe Pascual gran amic i company.
BONES FESTES I MILLOR ANY 2011 A TOTS !!!!

4 comentaris:

Albert Guiu ha dit...

Em va encantar viure en directe un moment tan important de la història de l'esport local, tant pel que fa referència a la final en si mateixa, com pel que fa refèrencia a la simbologia que aquesta final flixanca en terres lleidatanes representa per a la feina ben feta.
La història del tennis flixanco en comença a tenir unes quantes d'aquestes fites destacables i brillants, allò que deia de la feina ben feta.
El tennis d'un poble de tres mil habitants té unes palpitacions similars a les d'una ciutat deu o vint vegades més gran, i això no s'assoleix d'un dia per l'altre, el que deia, la feina ben feta.
Flix és un poble esportista per definició i per tant aquests tres semifinalistes, aquests dos finalistes i aquest guanyador es mereixen un apludiment amb sentor flixanca, la junta del tennis es mereix un aplaudiment per la seva aposta per l'esport social, instructiu i de competició, Sisco Pitoi es mereix el que passa, perquè ha treballat conjuntament amb la resta de tècnics, per a que pugues passar, perquè Sisco, pedagog esportista d'alta volada, sap molt bé que quan es tracta de nens/nenes i joves, guanyar no és segur, però gaudint i treballant es pot fer una via que dugui a guanyar, i per sobre de qualsevol victòria a millorar com a esportistes en particular i com a persones en general.
De retruc seria bona una conscienciació de tots plegats del sentit per a Flix d'aquesta final, una conscienciació formativa del que és la formació, que està molt per sobre per definició i per plantejament del Club tennis Flix del fet aillat de guanyar o perdre, el club sempre ha apostat per a educar jugant a tennis, per a fer poble jugant a tennis, per a jugar a tennis amb sensació de pertinença a un club, en resum a potenciat amb exponent humà i de treball el tennis flixanco i amb aquest to sa i natural han destacat en campionats importants tennistes de Flix, com en el partit que tan brillantment van disputar ahir Pol i Adri.
El que deia, la feina ben feta.


Sols quedar felicitar la Gesta i els Tres Herois de la mateixa.

setball ha dit...

Dificilment es pot estirar tant una lloança sense menystenir la qualitat i la intensistat emocional sense el teu dó; per nosaltres va ser Molt significatiu comtar amb la teva presència en aquesta fita nostra-teva-de tots els integrants del Tennis-Esport de Flix. Gràcies. Pitoi.

Pol ha dit...

Com es Bertoni que vas vindre a veure el partit? (contesta)

Bertoni ha dit...

Molt bones Pol:
Em feia gràcia veure com dos nens de Flix jugaven una final de tennis organitzada per un Club de tennis lleidatà.
Així que vaig preguntar-los hi al teu pare i al teu entrenador on era la final i carretera i manta per seguir el partit.
Pol, quan t'agrada l'esport, veure persones joves que coneixes competint, és més (almenys pel meu gust) gratificant que mirar professionals, i una final Pol Adri no me la podia perdre.

Salutacions i enhorabona pel teu títol.