dimecres, 29 de desembre del 2010

OPEN DE NADAL DEL CT URGELL

Disfrutant del viatje amb una mica de música !!!

Els Tres Fantàstics al Club Tennis Urgell.

Aquestes Festes de Nadal tres dels nostres alumnes s'han inscrit al Open de Nadal del Club Tennis Urgell de Lleida. Un torneig al que asistíem per tal de acumular partits de competició i aprofitar aquest "paron" de Nadal. Pues bé.. la veritat es que al llarg de la setmana les coses no han pogut anar millor, fins al punt de que tots tres jugadors (Seby Helbich, Adri Granados i Pol Candela) han anat passant rondes i s'han plantat tots a Semis, tres dels quatre Semifinalistes de Flix!! tot un éxit i un orgull per nosaltres i una sorpresa i admiració per la resta de jugadors.
Ahir Pol Candela jugava i guanyava la primera Semifinal en un durísim partit amb un dels favorits del Torneig, després de salvar 2 pilotes de partit acavà gunyant per un ajustat 3/6 ; 6/2 i 11/9 al desenpat final. Avui dia 29 es jugava la segona Semifinal entre dos dels nostres que sens dubte es mereixíen per igual el seu passi a la Final; Seby i Adri ens han oferit un magnífic partit que ha acabat guanyant Adri per un resultat que parla molt de la igualtat del partit: 7/5 : 6/3 per un partit espectacular.
Demà dia 30 està programada la Final del Torneig a les 11 del matí, allí acudirem els dos Finalistes que jugaran la Final i el tercer que no ho podrà fer, tots tres pujarem al CT Urgell per darrera vegada aquesta setmana per que el Club de l'Albert Costa disfruti del tennis dels nostres jugadors, una circumstància que es històrica pel nostre Club (mai dos jugadors de Flix han jugat una Final d'un Torneig de fora).

Enhorabona a tots tres CAMPIONS !!!!

4 comentaris:

Francesc Castellví Esteban ha dit...

El vostre Entrenador deu estar molt orgullós de tots ... peró us aseguro que ja ho estave abans de que guanyessiu cap partit !!!
Pitoi

Albi ha dit...

Com no han de guanyar? Que no veus la cara de felicitat dins el Rodius? O potser els de Lleida disfruten tant com els nens de la nostra escola? Enhorabona a tots i a l'escola, com no!

setball ha dit...

Gràcies Albi!! a veure si et puc fer una abraçada abans de que s'acavi aquest any que ets car de veure Paio!!!!
Pitoi

Pol ha dit...

Pitoi m'ho mereixia guanyar el torneix de Lleida. Quan em donaràs la copa del sub-14.
Pol Candela Català.