dimarts, 30 de novembre del 2010

VISITA DE LA FEDERACIÓ CATALANA

A la foto; Fran Medina, Adrià Fochs, Adri Granados, Pol Candela, Arnau Perez i Francesc Castellví.

Enmarcat en la bona relació que mantenim des-de fa uns anys amb la Federació Catalana de Tennis i especialment en la Delegació de Tarragona i responent a una demanda per part del nostre Club d'un mes gran recolzament per als alumnes de l'Escola de Tennis, ahir Diluns dia 29 de Novembre ens varen visitar el Tècnic Provincial Fran Medina amb dos dels tennistes benjamins mes destacats de Tarragona; Adrià Fochs i Arnau Perez.
Aquests jugadors varen realitzar juntament amb els nostres alumnes Pol Candela i Adri Granados, una sesió d'entrenament que els servirà especialment per millorar el seu nivell tècnic.
Es coneguda la nostra gran mancança en veure i compartir tennis de certa qualitat, que dificulta a qualsevol jugador la seva millora. Malgrat aixó la nostra Escola ha anat "produint" tennistes de qualitat que ens han donat alegríes,Campionats Provincials de Consolació per Equips, Semifinals al Campionat de Catalunya d' Equips Infantil, Final Benjamí Masculí al CatVal o Guanyar una prova del Circuit d'Estiu en categoría Aleví Femeníson alguns d'aquests trionfs. Marina Montané, Jordi Castellví i ara Pol Candela han estat jugadors que, amb la convivència amb altres de igual o mes nivell podíen evolucionar molt mes del que ja ho han fet.
Es va poder veure com aquests nens de 10 anys ja piquen molt i molt bé a la bola amb una tècnica molt acceptable. El Pol i Adri van estar a l'alçada demostrant que la nostra Escola no té res a envejar a altres de Clubs amb molt mes potencial económic i social.
Per acabar, agrair molt especialment a Fran Medina (Tècnic de la Federació) i al Delegat Provincial Pere Lluis Bergadà el detall tingut amb la nostra Entitat.