dissabte, 27 de novembre del 2010

CAMPIONAT PROVINCIAL BENJAMÍ


No ha pogut ser!!. Malgrat tot el nostre jugador ha assolit el millor resultat dels representants de les Terres de l'Ebre al jugar la Semifinal del Campionat. Pol Candela ha jugat avui el seu partit de Semis enfrontant-se al cap de sèrie nº 2 ,Aleix Molas en un partit en el que la pressió de la inexperiència ha passat factura en el joc del jugador de Flix. Aleix per la seva banda ha estat llest per aprofitar la precipitació de Pol i ha pogut gunayar per un clar 6/0 ; 6/2.
La Final es jugarà entre els dos primers caps de sèrie i favorits al títol, Aleix Molas i Sergi Roviralta que, ademés es troben entre els millors jugadors del tennis català en categoría Benjamí.
El partit ha tingut fases en les que s'ha pogut veure la bona qualitat tècnica del jugador de l'Escola del Club Tennis Flix i també la manca d'experiència competitiva de Pol que de ben segur ho pot corregir de forma bastant senzilla.
Al final un gran èxit pel Tennis de la nostra Comarca que feie molt de temps que no tenía un representant entre els millors de la Provincia. El Club Tennis Flix i la seva Escola està força orgullós de l'èxit de Pol que segur encoratjarà a la resta d'alumnes.
Després d'aquest excel·lent Campionat, Pol encara el final de Temporada amb molta moral i confiança.

4 comentaris:

Albi ha dit...

Bon paper del Pol malgrat tot! És molt i molt difícil treure el cap per aquest nivell Provincial i en aquestes edats. Una experiència enrequidora pel Benjamí flixanco i un guardor de luxe per l'entitat. Enhorabona a les dues bandes!!!

setball ha dit...

I tant que sí!!! No molta gent pot dir que està entre els 4 millors de la Provincia , no?. Ara a seguir treballant!!!
Pitoi

Ramon Mulet Sangrá ha dit...

Pol les victories al torbeijos j'ha arribaran i seran bones.
Ara el que toca es practicar molt i amb ganes, que se que tu les tens.
Tens tecnica de jocs i aixo es importan.
Anins i esfors.
Jo soc gran (63 anys) i bec les coses diferentes de tu i penso que pots arribar a jugar be a tennis.
Ramon

Pol ha dit...

Gràcies per dir tot aixó. Estic content del vostre suport.