dilluns, 15 de novembre del 2010

CAMPIONAT PROVINCIAL BENJAMÍ



El passat Diumenge dia 14 de Novembre es va disputar la Final de la Fase Sud (Terres de l'Ebre) del Campionat Provincial Benjamí amb la presència del nostre jove tennista Pol Candela.
Pol ja havíe tingut que guanyar dos durs partits per poder acdedir a aquesta important Final a la que solament els dos millors jugadors de les Terres de l'Ebre hi tenen accés.
En el seu primer partit Pol guanyà al jugador del CT Tortosa Oscar Peiró per un clar 6/2 , 6/0 deixant mol clar que es presentava al Campionat amb bones expectatives, el seu joc fou molt mes agressiu i efectiu que el del seu rival que oferí la màxima resistència possible.
El partit de Semifinal l'enfrontava a un dels caps de sèrie del Torneig i es va poder veure un partit mes igualat en el que la major qualitat tècnica de Pol afegida a la seva actitud de lluita li donà la victòria malgrat perdre el primer set en un llarg i apasionant partit de mes de dues hores de durada, el resultat va ser 5/7 , 6/3 , 7/3 (en cas d'empat a sets es fà un tie-break de desempat ).
L'accés a la Final de Terres de l'Ebre el classifica directament per la Fase Final del Campionat a la que solament tenen accés els 8 millors tennistes de la Provincia, un motiu d'orgull pel nostre jugador i també pel nostre Club.
La Final fou un bon partit jugat enfront del jugador del CT Serramar de Sant Carles de la Ràpita Jordi Castellnou, el primer cap de sèrie i favorit del torneig que va saver aprofitar la manca d'encert de Pol (no va tenir el millor dia) i s'imposà per 6/3 , 6/1. De totes formes tant el públic com el Tècnic de la Federació Catalana de Tennis presents a la Final van elogiar la bona tècnica del jugador de Flix.
El proper cap de setmana Pol es desplaçarà al CT Reus Monterols per tal de mesurar els seu nivell amb els millors jugadors de la Provincia (dels que forma part) i mostrar a tothom com jugem a tennis a Flix.