dimarts, 23 de novembre del 2010

FINALS PROVINCIALS BENJAMINS


Pol Candela debuta amb èxit a la Fase Final del Campionat Provincial Benjamí que es disputa al Club Tennis Reus Monterols.

Cal recordar que solament els 8 millors tennistes de la Provincia tenen accés a la Fase Final i Pol es va guanyar la plaça al arribar a la Final de la Fase Sur.

En un partit que l'enfrontava a Arnau Perez Piqué (jugador que arribà a Semifinals de la Fase Nord), Pol va tornar a jugar un gran partit en el que imposà el seu joc d'atac sense concesions al contràri. Des-de'l començament es va poder veure a un Pol molt ben possat a la pista i repartint cops amb molta classe mentre Arnau solament podía oferir la màxima resistència possible, aixó sí , amb molta lluita i bona actitut competitiva que segur el portarà a millorar molt en el futur.

El resultat fou de 6/2 ; 6/2 en un partit atractiu pels espectadors.

El proper cap de setmana Pol jugarà el partit de Semifinals probablement enfrontant-se al cap de sèrie nº 2 de la Provincia Aleix Molas, un partit que donarà l'autèntic nivell al que es troba Pol en l'aspecte competitiu, ja que en la seva tècnica individual ja ha donat sobrades proves de trobar-se al nivell dels millors.

Des-de l'Escola del CT Flix tot el recolzament cap a Pol ; MOLTS ANIMS !!!!