divendres, 4 de març del 2011

CIRCUIT PROVINCIAL HEAD

POL CANDELA S'ADJUDICA LA VICTÒRIA A SALOU

  El nostre jugador va completar una inpecable participació a la 1ª prova del Circuit que s'ha jugat a les instal·lacions del Club de Tennis Salou, tant es així que en tot el Campionat solament ha perdut 1 set, cosa prou complicada amb un total de 4 partits.
  La Final es va jugar aquest passat Dimarts dia 1 de Març enfront del jugador del Club de Tennis Tarragona Pablo Estil·les, un bon jugador amb característiques similars a Pol ( bona técnica, forta pegada i dominador ), encara que el jugador del Club Tennis Flix confirmà la bona progressió que està asolint darrerament.
  El 1er. Set va resultar molt disputat, amb fases de domini d'un i altre jugador, encara que Pol semblava amb mes posibilitats de dominar el partit, la veritat es que es va complicar degut a certes mancançes d'encert en alguns moments. Així s'arribà a un resultat de 6/5 per Pol i amb el servei per tancar el Set, Pol no va fallar i s'enportava el primer parcial per 7/5. A partir d'aquí es va produir l'efecte que sempre busquem amb el domini a la pista, Esquil·les va començar a patir la força del joc de Pol que no afluixava en els seus cops i per contra l'esgotament de correr darrere de la pilota feie que el jugador del CT Tarragona no pugués plantar cara al de CT Flix. El segon set tancava la Final i el Campionat amb un contundent i clar 6/1 que reflexava la superioritat de Pol.
  La veritat es que aquesta setmana hem de gaudir d'una doble victòria de jugadors locals enfront un Club com el CT Tarragona que es referència no solament a nivell de la provincia sino també estatal ja que l'equip de veterans +35 amb la presència de Francesc Castellví es vare classificar per disputar la Final del Campionat Provincial desprès de guanyar (per primera vegada a la seva història) al poderós equip del CT Tarragona
  La próxima prova del Circuit Head es farà al Club Tennis Reus Monterols on esperem una bona representació de tennistes del nostre Club.
  Des-de la direcció tècnica del Club felicitem a Pol pel excel·lent resultat i el seguim animant per que segueixo treballant per poder disfrutar a la pista. FELICITATS !!!

4 comentaris:

ruben candela mateo ha dit...

Muy bien Pol, sigue así y llegarán mas triunfos y sobre todo diviertete. Tu tio Rubén de Elche.

Unknown ha dit...

gracias Ruben

Unknown ha dit...

de Pol

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.