diumenge, 24 d’abril del 2011

L'EQUIP DE FLIX JUGARÀ LA FINAL PROVINCIAL !!

El dia de la victória al RCT Barcelona

  Continuant amb la bona linea en la que l'equip Cadet ens té acostumats, el proper dia 1 de Maig jugarem la Final Provincial del Campionat de Catalunya de Centres Educatius.
  La Semifinal va ser molt disputada i amb partits d'una tensió típica dels enfrontaments per equips amb la fórmula "Copa Davis".
  En primer lloc jugà Llorenç Peral i la veritat es que el partit anava molt i molt igualat (3/4 perdent al primer set) encara que acavà guanyant-lo per 7/5 i aixó va afonar mentalment al seu oponent que no va aixecar cap i va acavar amb un 6/0 al segon set que ens donava el primer punt de la eliminatória. Bon partit de Llorenç que va saber aguantar als moments mes dolents del primer set (7/5 ; 6/0).
  El segon partit el jugava Jordi Castellví i la veritat es que va ser molt semblant al primer. Un primer set amb nervis i tensió (ells teníen la obligació de guanyar el partit per seguir "vius") que Jordi va saber gestionar amb solvéncia en una victória per 6/4 ; 6/2 que ens donava el dret a jugar la Final. Un altre bon partit de Jordi que ha estat clau amb  victóries en tots els seus partits fins ara.
  Comentar que Adrià Muñoz estava preparat per jugar el partit de dobles que ja no va ser necessàri jugar al aconseguir els dos punts, gràcies Adrià per que sabem que estaves preparat.
  Així ens trobem en que el proper Diumenge dia 1 jugarem un molt dificil Final enfront dels favorits del Campionat, peró aquests nois ja ens han demostrat que no entenen gaire de "favorits" en alguna altra ocasió    (RCT Barcelona 1899 - 2 ; CT Flix - 3) recordeu ???
 Volem recordar que el gunyador de la Fase Provincial jugarà una Final Four on seran presents els 4 millors de Catalunya al CT Llafranc (Girona).
 Sens dubte i passi el que passi, ja sou els Campions. Molts Ànims !!!!