divendres, 6 de maig del 2011

FINAL DEL CAMPIONAT ESCOLAR

RESUM DEL CAMPIONAT


* 1er. DESPLAÇAMENT (Diumenge 3 d’Abril):
Enfrontament aplaçat per pluja.

* 2on. DESPLAÇAMENT (Diumenge 10 d’Abril):
Institut Narcís Oller- IES Flix : Resultat....0-2
Jordi Castellví guanya 6/2 ; 6/0
Adrià Muñoz guanya 6/4 ; 6/3

* 3er. DESPALÇAMENT (Diumenge 17 d’Abril):
IES Flix-Institut Torreforta de Tarragona : Resultat....2-0
Llorenç Peral guanya 7/5 ; 6/0
Jordi Castellví guanya 6/4 ; 6/0

* 4art. DESPLAÇAMENT (Diumenge 1 de Maig):
FINAL PROVINCIAL DE TARRAGONA
IES Flix-Institut Camí de Mar de Calafell : Resultat... 1-2
Llorenç Peral perd 6/0 ; 6/0
Jordi Castellví guanya 6/2 ; 6/2
Castellví-Peral perden 6/2 ; 5/7 ; 10/8 (al tie-break final).


  Aquest passat mes de Abril tres alumnes del IES Flix han estat participant en aquesta prestigiosa competició que es desenvolupa en format d’equips en el que s’enfronten en eliminatòria directa al millor de tres punts (dos partits de individuals i un de parelles). En varies ocasions ens havíem plantejat participar-hi donada la llarga tradició i la importància que aquest esport ha tingut i té a la nostra població (hem estat un dels llocs pioners en la pràctica del tennis a tot l’estat), però diferents motius ens ho havien impedit fins ara.

  Jordi Castellví Segarra i Llorenç Peral Descarrega de 4art. d’ESO i Adrià Muñoz Gonzàlez de 3er. d’ESO son els integrants de l’equip que ens ha representat amb un resultat excel•lent en aquesta competició. La Fase Provincial es desenvolupà a les instal•lacions del Club Tennis Barà de la població de Roda de Barà, on ens varem desplaçar en un total de quatre ocasions en unes dures matinades ja que els partits començaven a les 9 del matí. L’esforç dels jugadors ha estat enorme i el resultat no podia ser millor ja que ens varem desfer de tots els equips que ens anàvem trobant fins arribar a la gran i emocionat Final jugada el dia 1 de Maig. L’IES Narcís Oller, IES Torreforta, IES Ramon Berenguer, IES Sta Teresa de Jesús, IES Joan Segura i Valls i l’IES Joan Guinjoan van quedar pel camí i al final el nostre centre es jugaria passar a la Final Four que solament els quatre millors equips de Catalunya disputen a les instal•lacions del Club de Tennis Llafranc enfrontant-se al IES Camí de Mar de Calafell.
  L’enfrontament es jugà “de poder a poder” i si al primer partit el seu excel•lent jugador nº 1 Pau Collado es desfeia amb facilitat del nostre Llorenç Peral (ja sabíem que aquest partit no era la nostra guerra) per 6/0; 6/0 era al segon partit on havíem de fer “la feina” per poder empatar l’enfrontament i forçar el desempat. Jordi Castellví tenia la responsabilitat de guanyar el seu partit i no va fallar, continuant el seu excel•lent paper al Campionat guanyava el seu tercer partit consecutiu per un inapel•lable 6/2; 6/2 i ens donava la oportunitat de guanyar el Campionat.
  Pel partit de dobles teníem bones sensacions ja que la parella Castellví-Peral portaven 14 !!! partits consecutius guanyats (tots els jugats) encara que sabíem de la dificultat del partit. El primer set va ser de molts nervis per part nostra i el varem perdre de forma clara per 6/2. La xerrada que varem tenir va donar resultat (no podíem marxar sense lluitar al màxim!!!!) i al segon set Llorenç i Jordi van donar tot un recital de valentia i qualitat que va donar la volta al marcador i solament el desempat final (un tie-break a 10 punts) donava la victòria al IES Camí de Mar de Calafell per un ajustat 10-8 final.
  Volem destacar molt especialment l’espectacular paper al partit de dobles de Jordi Castellví que va ser objecte d’elogis per part del nombrós públic assistent així com la bona actitud de Llorenç, tots dos van aconseguir emocionar a tots els presents en una Final inoblidable. També destacar el paper jugat per Adrià Muñoz que, malgrat no poder participar en la Final, va tenir un paper molt destacat en altres eliminatòries i sense la seva contribució no hauríem arribat a la Final.
  Per acabar felicitar al IES de Calafell per la seva victòria i desitjar-los el millor paper a la Final-Four de Llafranc.
  Adrià, Llorenç i Jordi: gràcies en nom del vostre Institut, Club i resta de la població.