divendres, 13 de maig del 2011

CAMPIONAT PROVINCIAL D'EQUIPS DE CLUB

EQUIP BENJAMÍ MASCULÍ

  Un any mes i malgrat les enormes dificultats que ens comporta la manca de condicions de les nostres instal•lacions, els nostres esportistes participen en el Campionat Provincial de Equips de Club. En categoria Benjamí Masculí hem pogut (un cop mes i abusant de la bona relació amb la Federació) participar utilitzant les nostres pistes malgrat ser de diferents superfícies (quik i gespa artificial).
CLUB TENNIS TARRAGONA 2 – CLUB TENNIS FLIX 0

  El primer enfrontament ens portava a jugar a les pistes del CT Tarragona i ja es pensava en tenir poques opcions ja que es el millor dels Clubs de la nostra Província. Ademés i per diferents motius no contàvem amb cap dels dos jugadors benjamins que conformen l’equip i eren els dos pre-benjamins els encarregats de defensar el nostre Club. La veritat es que ho van fer molt i molt bé, Jordi Sonet i Mario Monclús van demostrar que malgrat ser debutants en la competició i amb dos i tres anys menys estan capacitats per competir dignament. El resultat fou contundent però no reflexa la bona imatge donada en especial per part de Mario que ja ens ha donat mostra de la seva projecció.
Els resultats van ser:
• Eduard Lopez – Jordi Sonet :            4/0 ; 4/0.

• Arjun Rodriguez – Mario Monclús : 4/0 ; 4/0.

• Lopez/Rodriguez – Sonet/Monclús : 4/0 ; 4/0.

CLUB TENNIS FLIX 2 – CLUB TENNIS CALAFELL 1

Els nostres jugadors (menys Jordi que teníe que marxar) i els del CT Calafell.
  En el nostre debut a casa i amb un Club mes accessible a les nostres possibilitats el paper dels nostres jugadors va ser excel•lent. Els partits de individuals van tornar a ser jugats pels pre-benjamins Jordi Sonet i Mario Monclús que van donar una molt bona impressió en els seus respectius partits. Jordi tenia davant un molt bon jugador i malgrat aixó es va defensar molt bé demostrant que en el futur serà un bon jugador i encara que acabà perdent ho va fer amb bones sensacions. Mario per la seva banda ens va oferir un partit molt seriós amb la tensió de saber que el seu company havia perdut i les possibilitat de victòria passaven per que ell guanyés el seu partit i després del primer set mes igualat pogué guanyar el segon de forma mes clara. Per acabar tot es decidia al partit de dobles i eren Roger Sabaté i Andreu Landa els que en un gran partit remuntaven un set en contra i acabaven guanyant el punt que ens donava la victòria.

  Els partits van anar així:
• Jordi Sonet – Derek Citron :    0/4 ; 0/4.

• Mario Monclús – Pau Tena :   5/3 ; 4/0.

• Sabaté/Landa – Citron/Tena : 2/4 ; 4/1 ; 7/5.

  Aquesta propera setmana ens toca descansar peró aprofitarem per fer una jornada d'entrenament el Dissabte pel matí i el proper Dissabte dia21 de Maig ens visitarà el CT Gimnàstic de Tarragona.