dilluns, 29 d’agost del 2011

24 HORES DE TENNIS I PADEL


 
  Un any mes el Club Tennis Flix organitzàvem les molt esperades i concorregudes 24 hores de tennis i pàdel. Ja l’any passat encetàvem aquesta nova formula de compaginar les dos modalitats esportives del nostre Club. Si bé per l’organització es força complicat poder quadrar els partits de la molt nombrosa participació, aquest any 66 jugadors i jugadores es disputaven el títol honorífic que suposa la participació a aquest esdeveniment esportiu.
  Els dos equips d’aquest any portaven els noms de les dues modalitats esportives que es practiquen, Equip Tennis i Equip Pàdel. Es jugaren partits individuals i per parelles de Tennis i (com es reglamentari ) sempre per parelles en el cas del pàdel. Molt bon ambient en les llargues i divertides hores en les que gent de totes les edats i condicions comparteixen esport, diversió i bona convivència fent realitat una aspiració que es tindria que fomentar i protegir molt mes des-de les Administracions Públiques, l’ESPORT PER TOTHOM.
  Entrant directament en el que han estat aquestes 24 hores, potser unes dades ens ajudaran a adonar-nos de les dimensions de l’esdeveniment:

* Participants: 120.

* Jugadors: 66.

* Partits jugats: 72.

* Jocs disputats: 1.096.

  Per acabar donar les gràcies a Socis, Simpatitzants i Assistents en general que feu possible l’èxit de l’esdeveniment i ens animeu a continuar en aquesta tasca.
  Ah !! m’oblidava de donar-vos el resultat ( per un altra banda històric ), per primera vegada a l’historia de les 24 hores es va produir un empat !!!. Despres de 72 partits de tota mena els dos equips demostraven l’equilibri de les formacions i aparellaments:

Equip Tennis : 548 jocs.
Equip Pàdel : 548 jocs.

Molt ben jugat !!!!