dilluns, 29 d’agost del 2011

I CAMPIONAT SOCIAL DE PADEL CLUB TENNIS FLIX


  Aquest passat va ser el del inici d’una modalitat d’esport de raqueta que està tenint un èxit sense precedents no solament a les nostre terres sinó també a la resta dels llocs on ( sense aturador ) s’està estenent, el Pàdel.
  Una resposta excel•lent d’inscripció va fer que un total de 24 parelles ( 48 jugadors ) iniciessin una lligueta prèvia que va deixar en evidència que la nostra, de moment, única pista es quedés insuficient per acollir la demanda que l’activitat està tenint. Cal destacar la presència de la única parella femenina a la competició que esperem animin a la resta de jugadores per properes edicions, Rosa Clua i Anna Segarra van demostrar no tenir complexos a l’hora d’enfrontar-se a la resta de parelles masculines.
  El final del Campionat deixava cada cop mes clares les aspiracions de les millors parelles i malgrat que les eliminatòries van ser molt igualades, solament els millors arribaren a la Final.
  La 1ª Semifinal enfrontava les parelles Torres-Garcia enfront Fernandez-Arbonés i la segona Casals-Guiu enfront DePrada-Monclús.
  Totes dues van estar igualades i es classificaven para la Final les parelles
Torres-Garcia i DePrada-Monclús. Una Final resolta al set de desempat donava el títol de primers Campions del Social de Pàdel a la parella DePrada-Monclús devant d’un nombrós públic que va poder gaudir d’un bon partit de pàdel.

• Campions: DePrada – Monclús.

• Finalistes: Torres – Garcia.

• Tercers: Casals – Guiu.

• Quarts: Fernandez – Arbonés.

  La cerimònia d’entrega de Trofeus es va desenvolupar al recentment remodelat espai social que varem poder recuperar als baixos de l’edifici del Poliesportiu, acompanyat d’una copa de cava i alguna cosa per picar començàvem de la millor manera les nostres Festes Majors.