diumenge, 27 de novembre del 2011

FINALS 1ª PROVA DEL CIRCUIT RIBERA D'EBRE


ELS GUANYADORS I ANNA SEGARRA
ELS FINALSTES AMB LOLI I PATRICIA (I ALGÚ MÉS...) 
DIEGO-J MANEL I GERARD-SERGI
MONCÚS-MAX I JR-TONI
UN MOMENT DE LA FINAL...

Aquest passat cap de setmana ha estat molt animat a les instal•lacions del CT Flix. A la ja de per sí forta activitat que el nostre Club te habitualment, s’afegia els partits de Semifinals de la tarda de Divendres i la Gran Final del Dissabte per la tarda, anem per parts...

  En primer lloc dir que en aquesta primera prova (d’un total de quatre) participaven 30 jugadors, 15 parelles ( 6 d’elles de fora vila) i 9 parelles locals.
  El Divendres a partir de les 16 h. es disputaven els dos encontres de Semifinals que es preveien molt competits i amb força qualitat. Ja al Torneig Social es va poder veure la forta progressió que els jugadors locals han manifestat al llarg d’aquest any i mig que el pàdel te de vida al nostre Club, alguns jugadors ja venen participant de forma mes o menys regular en diverses proves del Circuit català de Pàdel, així com també s’han preocupat de rebre classes que els han ajudat i molt en la seva millora de joc.
  La primera Semi enfrontava a dos parelles molt fortes com eren els germans Roca ( Antonio i Josep Ramon, molt coneguts en el panorama de la raqueta provincial i català ) de Mora d’Ebre amb Max i Monclús, els nostres Campions Socials que sempre han demostrat la seva qualitat. El partit començà de forma arrasadora per part dels Roca i amb molta precaució per part de la parella local que quan se’n van adonar ja perdien el primer set per un clar 6/1. A la represa del segon set Max i Monki canviaven el xip i li donaven la volta al marcador amb un 6/3 a favor que forçava el tercer i definitiu set. Un tercer set ple de tensió i amb molta determinació per part dels locals que van anar a guanyar el partit de forma molt valenta. Els Roca van mostrar tota la seva competitivitat donant sempre la cara i fins al final van tenir opcions de victòria, però Max i Monki ja “oloraven sang” i es difícil distraure’ls en aquestes circumstàncies, de manera que tancaven el partit i el passi a la Final amb un 7/5 final després de 2 hores de lluita. Realment un gran partit jugat de forma molt valenta sobre tot per la parella local.
  A continuació eren Arbonés i Ramirez ( una parella amb molt bona qualitat tècnica ) els que es jugaven passar a la Final enfront de Torres i Fernandez ( Finalistes del Torneig Social i els jugadors locals amb mes experiència en competició ). Un partit que enfrontava dues maneres força diferents de jugar a pàdel, la bona “mà” de Arbonés ( monitor de pàdel ) i Ramirez amb la major experiència i tàctica de Torres i Fernandez. El partit fou bonic i força distret, encara que la veritat es que Arbonés i Diego no jugaren al seu nivell habitual i Gerard i Sergi varen aprofitar la ocasió. El resultat fou de 6/1 ; 6/3 per Gerard i Sergi que d’aquesta forma confirmaven la repetició de la Final del Torneig Social (en el cas de Gerard).
  El Dissabte a les 16 h. començava la Gran Final, Max i Monki en un estat de forma excepcional i Gerard i Sergi amb ganes de mostrar el seu potencial i experiència. D’entrada Max i Monki començaven molt forts però eren Gerard i Sergi els que esposaven per davant fins al 5/4, solament una fulgurant reacció de Max i Monki donava la volta al marcador per acabar amb7/5 per ells. Al segon set Gerard i Sergi varen reaccionar lleument però no van poder eixugar l’avantatja que els hi havien pres,6/4 per Max i Monki que ja estaven aixecant els magnífics Trofeus cedits per l’establiment local “La Parafarmàcia” .
  Solament donar les gràcies al nombrós públic assistent, així com a Padelgest, Bitems i Tie-Break com patrocinadors d’aquest primer Circuit Intercomarcal Ribera d’Ebre de Pàdel que està sent tot un EXIT !!!!!!!

1 comentari:

Jaume Masip Llop ha dit...

Xeics! no pareu!
Sisco, t'hi podries "dedicar" a això de fer cròniques esportives!
Endavant!