dilluns, 5 de desembre del 2011

EL PADEL FLIX ALS MITJANS DE TERRES DE L'EBRE

  Amb aquesta entrada volem agrair de forma molt sincera el recolzament que tenim per part de diferents mitjans de comunicació de les nostres terres. Començant pels patrocinadors principals del Circuit Ribera d'Ebre de Pàdel, PADELGEST i BITEMS, cal també agrair la tasca de difussió feta tant per Ràdio Flix com per Ràdio Falset i l'ajut rebut per part de La Parafarmàcia de Flix en aquesta primera prova disputada al nostre Club. Aquí teniu dues noves mostres de "retalls de premsa" que parlen del nostre poble i de la forta inércia que té aquesta pràctica esportiva. Ja estem treballant per la posada en marxa de la segona prova que segur serà un altre èxit. Gràcies a tots !!!!
NOTICIA DEL DIARI DE TARRAGONA (dalt)

NOTICIA DE L'EBRE DIARI (dalt)

2 comentaris:

Albi ha dit...

Enhorabona a la familia del tennis-paddel! Recordo quan l'embrió del paddel, solament era un somni per algú, que va persistir fins establir una realitat. I amés tal i com van les coses pels pobles del voltant ... no és precissament una instal.lació poc servible. És com a una gran victòria veure la pista amb aquest caliu competitiu i lúdic. Enhorabona Sisco, un cop més, per confiar amb el projecte!

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Gracies Albi; tu i altres heu estat testimonis de l'esforç i sacrifici que ha representat, pero: a vagut la pena, sense cap dubte !!!!!
Sisco