dimarts, 13 de desembre del 2011

NOTICIES DE L'ESCOLA DE TENNIS

La veritat es que amb l'ample ventall d'activitats que el nostre Club porta a terme al llarg de tota la temporada ens es moltes vegades complicat l'exercici de explicar-ho i fer-ho mes visible. Aixó es consequencia de la manca de temps i la nostra prioritat es fer coses abans que explicar-les, per a algú aixó pot ser un defecte, peró per a naltros el primer es el servei als socis i al poble en general. De totes formes de tant en tant tenim un ratet per aquestes tasques "publicitàries".
 En concret la nostra Escola de Tennis segueix amb la seva tónica habitual d'activitat molt i molt dinàmica. Val adir que un total de 10 grups d'alumnes (60 alumnes en total) omplen les nostres instal·lacions de Dilluns a Divendres (cada dia tenim classes !!!) en un total de 17 hores de classes a la setmana. Com es pot comprovar les xifres parlen per si soles de la forta activitat formativa que la nostra entitat porta a terme.
 Us deixo unes fotos de tres dels grups dels mes jovenets de l'Escola representant a la resta de grups que ja us aniré presentant.
 Salutacions !!!
En aquesta foto, a dalt: Mario, Roger, Andreu, Joel i Sisco; abaix: Gerard i Jordi.

Aquí veieu a Sergi, Eric, Lluc, Núria, Emma i Minnie amb Anna.

Mes monitors que alumnes !!! Núria i Alba amb Jordi, Sisco i Ivan.

2 comentaris:

Jaume Masip Llop ha dit...

Vet aquí el futur!

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Son l'anima del Club , tot val la pena per ells sense cap dubte !!!!!