dimarts, 15 de maig del 2012

CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVI MASCULI

 El passat Dissabte es va disputar un partit corresponent a la prova del Campionat Provincial Aleví Masculí que s'està desenvolupant al Club Tennis Cunit. Donat que els dos oponents es veien obligats a realitzar un llarg trajecte fins la seu del Campionat, la organització va tenir en comte la petició de jugar el partit a les pistes del Club Tennis Flix ja que aquest Campionat es juga en la mateixa superfície (Pista de Formigó Porós). El nostre jugador Pol Candela s'enfrontava al Campió Provincial Benjamí del passat any Joan Fornós del Club Tennis Tortosa. Es preveia un dur partit ja que el Joan es un jugador amb molta projecció com demostra el seu currículum i Pol ja està aconseguint resultats de cert nivell.
  Després d'un començament de partit insegur per part de Pol, en el que Joan guanyava els dos primers jocs, per fí Pol imposava el seu agressiu joc d'atac que aquesta vegada alternava inteligentment amb pilotejos mes tàctics i s'emportava el primer set per 6/3. El començament del segon set es va posar de relleu la màxima de molts esports i de la vida, "no es pot viure del passat", així Pol es confiava una mica i Joan guanyava els 3 !! primers jocs. 3/0 es un marcador molt perillós i Pol va tenir que jugar de forma molt concentrada per remuntar ja que fins i tot arribaven a anar 4/1 a favor de Joan. Un final de partit un altre cop espectacular per part de Pol i amb molta resistència oposada per Joan permetía guanyar el partit al nostre jugador per un resultat final de 6/3 i 6/4 que li dona el passe a la següent ronda de la prova. Enhorabona a tots dos jugadors pel bon espectacle que ens varen oferir.


POL CANDELA I JOAN FORNÓS

4 comentaris:

Pol ha dit...

Gràcies pel temps que dediques a Pol i l'esforç que suposa. Som conscients que el tennis és un esport molt difícil, però el llegat que queda és molt positiu.

Pol ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Francesc Castellví Esteban ha dit...

Per a mi es tot un deure i un honor tornar una mica del que l'esport en general i el Tennis en particular m'han donat i hem donen, no tot-hom ho pot fer!!!
Recorda Pol, "perseverar es vencer".
Pitoi

Francesc Castellví Esteban ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.