dijous, 26 de juliol del 2012

POL CANDELA AL TTK-WARRIORS

Recentment el nostre jugador Pol Candela ha estat seguint amb el seu programa de participacions en Proves cada cop mes rellevants. Si en darreres setmanes ja teniem la noticia de que ere convocat amb la Selecció de la Delegació de Tarragona per un enfrontament amb la de Lleida ( encara que no hi va poder asistir ), ara podem fer un petit resum de la seva participació a les proves del Circuit TTK - Warriors. Aquest Circuit de caire Mundial te diferents fases Nacionals amb diverses proves, Pol hi ha participat en les corresponents a Tarragona i Alacant.
  En aquests Campionats solament hi tenen accés els 16 !!! millors jugadors de cada pais i ja podeu imaginar lo complicat que es poder participar en ells. A cada seu es juga una Fase Prévia i inclús una Pre-Prévia per poder "filtrar" els jugadors que accedeixen a la Fase Final, aquest es el resum de Pol:

 TTK-Warriors Tarragona: 
                                            Pol amb el Campió de Catalunya Benjamí

A Tarragona Pol es lliurava de jugar la Pre-Pévia i a la Fase prévia guanyava els dos partis que li donaven la possibilitat de posar-se al Quadre Final. Un magnífic partit jugat enfront d'un jugador amb la qualitat que dona ser el Campió de Catalunya no era suficient i Pol acabava una molt bona participació quedant-se a un pas de la Fase Final.

TTK - Warriors Alacant:


Javier Molinos, Campió d'eEspanya

Pol en acció... 

A Alacant el Pol hi anava aprofitant una mica les arrels de la seva familia paterna que li feie mes cómoda la estáncia que aquesta participació requereix. Una molt bona participació veient-se exccent de jugar la primera ronda de la Fase Prévia i amb victória al seu segon partit que li donava el passe a la Fase Final, així es situava per primer cop entre els millors 16 jugadors del Torneig. Al quadre Final el sorteig no li va ser favorable i li tocava jugar el primer partit enfront de tot un Campió d'Espanya ( Javier Molinos ). La veritat es que es un privilégi tenir la possibilitat de jugar amb jugadors d'aquest nivell i, encara que el resultat fos de una severa derrota, en cap cás el Pol va desentonar tennísticament i va deixar bona nota de les seves qualitats.
 Una molt bona participació de Pol ( i excel·lent experiéncia per ell ) que passeja el nom del nostre Club       ( i poble ) pels Campionats amb mes renom del territóri nacional. 
  Enhorabona Pol !!!!!

2 comentaris:

Pol ha dit...

Ha estat la primera vegada que he jugat els TTK Warriors i l'experiència ha estat molt bona. Espero poder millorar el meu tennis i repetir aquesta experiència tan bonica. A més del tennis, faig amistat amb molts jugadors que em trobo als tornejos.

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Molt bé Pol; ja veus que malgrat que el tennis no té la repercussió i el reconeixement que tenen uns altres esports, es bó que pensis que la gent que n'enten SI que reconeixen les teves fites. Segueix lluitant pel teu somni !!!!
Pitoi