dimarts, 25 de setembre del 2012

ESTIU AL CLUB


RESUM DE L’ACTIVITAT DE L’ESTIU

Aquest passat estiu ha estat especialment dinàmic i ple de vivències amb resultat molt positiu en la seva ampla majoria.
 Si al mes de Juny es tancava el Curs de l’Escola de Tennis, en aquest mateix mes i sense lloc a descansar, ens posàvem en marxa en diverses activitats.
 En primer lloc cal dir que es continuava jugant els Campionats Socials de Tennis i Pàdel, fet que contribueix a la saturació de les instal·lacions del nostre modest Club. De totes maneres es va poder solucionar fent mans i manegues amb els horaris i la comprensió dels socis.
 Al llarg dels mesos de Juny, Juliol i part de l’Agost es posava en marxa per segon any consecutiu l’ ESTIU AL CLUB, una iniciativa amb una molt bona acceptació per part dels nostres socis que veuen una opció mes per poder omplir les llargues jornades de l’Estiu de forma divertida i formativa alhora. La participació a les diferents activitats ( Tennis, Pàdel, Jocs, Tallers, etc ) va ser excel·lent i ens encoratja per continuar en aquest camí.

 També durant el Juliol i complint amb el nostre compromís de col·laboració en les iniciatives que des de l’Ajuntament s’inicien, varem estar realitzant els Cursos de Tennis i Pàdel que estaven integrats en el Triat l’Estiu.
 A la vegada es desenvolupava ( durant tot el Juliol i part de l’Agost ) un Curs de Tennis a la veïna població de Riba-Roja d’Ebre que cal dir va tenir un èxit remarcable amb mes de 40 alumnes.
  La magnífica tasca que tots els integrants de la plantilla de Monitors de la que el Club disposa ( 1 Director Tècnic, 2 Monitores de Lleure i 6 Instructors de Mini-Tennis tots ells degudament titulats ) es posava de manifest en la bona realització dels Cursos. Un mereixut reconeixement a la seva tasca.
  Solament cal remarcar de forma tristament negativa la excepcional mesura que des de la Presidència del Club ens varem veure obligats a prendre en quan a la NO cel·lebració ( per primera vegada en molts anys ) de les tradicionals i molt esperades 24 Hores de Tennis i Pàdel – Festa del Soci. Els motius son la  impossibilitat de la instal·lació del servei de proveïment de begudes així com l’Esmorçar gratuït que s’ofereix als Socis ja que no teníem l’autorització corresponent. Per a nosaltres ha representat un fort cop especialment en lo moral i esperem sincerament que aquesta situació sigui resolta de la forma millor per a tots. Encara que no es la nostra responsabilitat, us volem demanar disculpes a tots els Socis per aquesta circumstància altament negativa.