dimarts, 25 de setembre del 2012

COMPETICIÓ ESTIU 2012


POL CANDELA ENTRE LES 4 MILLORS TENNISTES DE TARRAGONA

 El camí esportiu que ja fa un temps varem iniciar al nostre Club continua i si en anys anteriors ja parlàvem de forma habitual de la bona trajectòria d’aquest jove jugador, cada cop ens hem de reafirmar en la seva correcta progressió en el complicat mon de la Competició Tennística.
  Val a dir que Pol ja està començant a realitzar una forta programació planificada de forma molt acurada per garantir no solament el seu progrés tennístic a nivell tècnic sinó que també en l’aspecte físic i psicològic sense oblidar mai que Pol es un nen noi de 12 anys i cal respectar del tot les seves inquietuds pròpies de la edat.
  Aquest any volíem fer un salt qualitatiu en algunes de les participacions que veníem fent i Pol s’inscriví als Torneigs del Circuit Espanyol TTK Warriors de Tarragona i Alacant. Aquests Campionats son de un nivell altíssim i solament cal dir que tenen entrada al Quadre Final solament els 16 millors jugadors, havent de guanyar l’accés la resta de jugadors en fases Prèvies i Pre-Prèvies de mes de 64 jugadors a vegades.
 En la primera prova jugada al Club Tennis Tarragona, Pol feia un excel·lent paper i guanyava els dos primers partits de la Fase Prèvia de tal forma que es plantava a la Final per poder accedir al Quadre Final. La Final la jugà enfront Xavi Matas (finalista del Campionat de Catalunya !!!) i malgrat jugar un bon partit Pol acabà perdent.
 En la prova d’Alacant, Pol realitzà un paper encara millor i aconseguí entrar en el Quadre Final desprès de guanyar tots els partits de la Fase Prèvia, MAGNÍFIC !!!. En el primer partit de la Fase Final li esperava una “agradable” sorpresa, el seu aparellament enfront Javier Molino, CAMPIÓ d’ESPANYA !!. Si et passa aixó solament hi ha una manera de prendre-t’ho, amb resignació i pensant que es una oportunitat que no tothom té. Hem de dir que malgrat acabar perdent, Pol va oferir una molt bona imatge hi va demostrar perquè estava entre els millors 16 jugadors de tot els Campionat.
 Posteriorment diferents participacions a les proves del Campionat Provincial HEAD que el col·loquen en una bona disposició de jugar el Màster Final pels millors 8 jugadors que es jugarà a final de temporada.
 Per finalitzar dir que a hores d’ara està participar en el Campionat Provincial Aleví en les modalitats de Individual, Dobles i Dobles Mixtes amb excel·lents resultats ja que ja està a Semifinals Individuals i a la Final de Dobles.
  Com podeu veure el Pol es tota una jove promesa de l’Esport Local aconseguint fites que ja comencen a tenir certa importància. Encara que el que es mes remarcable de la seva activitat es la PASSIÓ que sent pel Tennis i excel·lent actitud en les (a vegades) exigents sessions d’entrenament a les que es veu sotmès.