diumenge, 7 d’octubre del 2012

CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVÍ

 Gran actuació la del nostre jove jugador Pol Candela al Campionat de la Federació Catalana de Tennis a la província de Tarragona. En un dur quadre dels millors jugadors en categoria Aleví, Pol va saber respondre a les expectatives que tots teníem posades en ell i aconseguí guanyar tots els partits fins arribar al enfrontament en Semifinals amb el millor jugador de la Província i un dels destacats a nivell nacional com es Sergi Roviralta, gran jugador amb un comportament a la pista que ha de ser exemple per molts altres joves tennistes. Si anteriors enfrontaments no havien estat gens favorables per a Pol, la veritat es que estavem esperant un canvi que sabíem que es podia produir en qualsevol moment donada la bona progressió que Pol està mantenint en els seus entrenaments. I la veritat es que podem dir que aquest canvi va començar a veures en un magnífic partit jugat per Pol i que li va permetre anar per davant a tot el primer set, encara que al final d'aquest el Sergi posava tot el seu bon ofici a la pista i acabà guanyant per un ajustat 7/5. El segon set va començar malament per Pol que acusava moralment no haver pogut rematar la bona feina feta al primer parcial i Sergi es posava 3/0 de forma molt ràpida. A partir d'aquí el Pol va tornar a jugar amb la velocitat de  bola que ell sap imposar i encara que els jocs anaven caen del costa de Sergi, Pol va seguir donant una excel·lent imatge amb un tennis d'atac que estic segur li donarà moltes satisfaccions al futur ( tal i com ja li està donant ara ). Resultat final de 7/5 ; 6/2 per tot un Nº 1 com es en Sergi i veient com Pol cada cop està mes aprop d'aquests bons jugadors.
 I també aquest mateix maratonià cap de setmana ( Pol va jugar Divendres a les 19 h a Sant Carlos de la Ràpita, el Dissabte a les 10'30 h a Salou i de nou a La Ràpita el Dissabte a les 17 h.) Pol es classificava per la Semifinal de la prova del Circuit Head que acabà perdent amb el jugador local Jordi Castellà per un contundent doble 6/0 que, sense que serveixo com a excusa, posava de manifest la deficient planificació que en aquest cas obligava al nostre jugador a disputar tres duríssims partits en menys de 20 hores i recorrent mes de 450 kilòmetres ( sense contar amb el procés gripal que venia arrossegant ) . Es aixó normal???. Crec que la nostra Federació a de reflexionar al respecte.
 Aquests darrers resultats el consoliden per disputar el Master Provincial al que pot arribar com a quart jugador a falta de jugar-se la prova de Valls.
                                       Sergi Roviralta i Pol Candela Nº 1 i 4 provincials.

1 comentari:

Pol ha dit...

Pol, vas jugar molt i molt bé. Continuar així i veuràs com obtindràs més resulats.