dissabte, 1 de novembre del 2008

CAMPIONAT PROVINCIAL EQUIPS



CLUB TENNIS FLIX

CAMPIONATS PROVINCIALS PER EQUIPS

Bé, com ja venim repetint contínuament, els i les jugadors/es del nostre Club som els únics de tot el poble que ens veiem obligats a competir i traure’ns la llicència federativa per un altre Club, en aquest cas el CT Mora d’Ebre.
En categoria Veterans ja son varies les vegades en que alguns jugadors locals ( Jordi Climent, Jordi Torres, J Mª Carranza ó Francesc Castellví ) han estat Subcampions Provincials i m’agrada recordar que en el tennis es juga contra els millors de la Província ( us imagineu que el Flix de futbol pugues jugar amb el Nàstic ó el Reus ?).
Aquest any em aconseguit fer equip de les següents categories :
Benjamí Masculí.
Aleví Femení.
Aleví Masculí.
Infantil Masculí.
Cadet Femení.
La veritat es que no està gens malament per començar i la resposta del nostres tennistes ha estat molt positiva. Us passarem a parlar de les competicions que ja estan acabades.
Benjamí Masculí: aquesta competició es va disputar a començament d’any i ja era la nostra segona participació. En aquesta categoria i gràcies a les bones relacions amb la Federació ens permeten jugar els partits de casa a les nostres dos pistes. Els integrants de l’equip van ser: Andreu Mur, Marc Climent, Lewis Bush, Germè Torà, Ivan Navarro i Cristian Helbitch. Els resultats que varem aconseguir van ser força bons, en la primera jornada vam donar la sorpresa derrotant a domicili al CT Salou, això ens va donar força i confiança però a la següent jornada vam patir una inesperada derrota a casa enfront La Sènia que molt ajustadament i al desempat ens va treure la possibilitat de classificar-nos per la fase Final ja que el darrer enfrontament era amb el CT Serramar que es l’actual Campió Provincial. De totes formes una bona actuació dels nostres.
Cadet Femení: en aquesta categoria ja ens veiem obligats a jugar amb llicència de Mora, i l’equip està format per: Marina Montané, Ivette Castellnou, Paula Fustero, Ivone Sastre, Sara Labia i Remei Mani. La veritat es que el sorteig no ens va ser gens favorable i vam tenir que jugar la primera ronda amb el tot poderós Reus Monterols, naturalment vam perdre aixó sí, guanyant un dels partits de l’eliminatòria. Per lo tant vam passar a jugar la fase de consolació i vet aquí que ens vam plantar a la Final. Aquesta es presentava molt tancada ja que la jugàvem amb el CT Montblanc, un Club que compta amb jugadores amb molt bona classificació nacional. De totes formes vam anar a jugar sense complexos i la cosa va anar força bé. Els quatre partits d’individuals ens van deixar amb empat a dos punts ( victòries d’Ivone i de Marina que va fer el partit de la seva vida per acabar guanyant a la nº 1 de Montblanc en un dramàtic partit de 3 hores!!). La Final es tenia que resoldre al partit de dobles i amb l’entrenador de Montblanc ( Florian ) vam decidir que ni les seves ni les meves jugadores estaven per suportar un partit sencer, així que el dobles es va jugar a un set amb resultat final de 6-4 per Montblanc. Una fantàstica Final per les nostres jugadores que van sorprendre al públic que va presenciar el partit .
Enhorabona Subcampiones !!
De la resta de competicions us anirem informan a la seva conclusió. Adeu!!