diumenge, 30 de novembre del 2008

CAMPIONAT PROVINCIAL



CAMPIONAT PROVINCIAL INFANTIL

TROFEU COCA-COLA

L’equip Infantil Masculí es classifica per la Final Consolació al vèncer al Gimnàstic de Tarragona.

Aquest passat Dissabte dia 29 els nostres jugadors s’enfrontaven al Nàstic de Tarragona en Semifinals del Campionat. A priori era un enfrontament força difícil per a nosaltres ja que els jugadors del Nàstic tenen un rànking lleugerament millor que els nostres, no obstant ja plantejàvem abans de l’enfrontament que es tractaria d’una bonica lluita ja que contàvem amb que el factor pista (jugàvem a les pistes del CT Móra d’Ebre) ens seria favorable. Els jugadors del Nàstic tenen molta experiència en pista de terra batuda però el joc més ràpid de les pistes dures ens donava certa tranquil·litat.
Els primers partits els varen jugar Robert España, Jordi Castellví i Llorenç Peral. Mentre Llorenç i Jordi enllestien els seus partits per la via ràpida, Robert començava perdent ell primer set per 6/3.
Llorenç va guanyar bastant còmodament (6/1,6/2) gràcies a la seva solidesa de joc i concentració. Jordi per la seva banda no donava opció al seu contrincant i amb un inapel·lable 6/0,6/0 jugava un partit d’atac pràcticament perfecte. En aquests moments Robert acabava de donar un cop d’efecte al igualar a un set el seu partit en un ajustadíssim i molt lluitat segon set ,7/5 i a jugar el tercer!. A les altres pistes començaven els darrers partits individuals, Xavi Aragon i Eric Bazan intentarien sumar algun punt pel nostre equip. El Xavi bare tenir un duríssim adversari que no li va donar opció i acabà perdent per 6/0,6/0. Eric començava molt bé i guanyava el primer set per 6/2. En aquests moments acabava el partit Robert al guanyar el tercer set per un clar 6/3, realment un partit èpic que estic segur no oblidarà mai. Aixó ens posava de cop en clara opció de guanyar l’eliminatòria i varem optar per començar un dels dos dobles apostant fort i la parella Castellví-Peral tenia que assegurar el punt que ens faltava.
Mentre Jordi i Llorenç jugaven el partit més espectacular de la tarda ( aces, volees, remats, que bé van jugar !!) i guanyaven clarament el primer set per 6/2, Eric ens donava una altra alegria i en un llarg i dur segon set acabava guanyant per 7/5 donant-nos així el punt que ens garanteix jugar la Final. Tot seguit Jordi i Llorenç arrodonien la tarda al guanyar el partit de dobles amb un 6/4 final. A tot aixó ja eren les 8 de la tarda, cinc hores d’ESFORÇ i LLUITA que es veien a la fi, recompensades:

C.T Mora d’Ebre 5 - C.T. Gimnàstic de Tarragona 1


Ara ens espera jugar la Final fora de casa, però amb la moral pels núvols després de donar la campanada... qualsevol cosa pot passar amb aquests CAMPIONS!!!.