dilluns, 10 de novembre del 2008

Un dia qualsevol...

CAMPIONS PROVINCIALS!!

L’equip Aleví Masculí del CT Móra d’Ebre amb el que juguen els jugadors del CT Flix Adrià Muñoz i David Navarro aconsegueix guanyar la Final del Campionat Provincial per equips en la fase de consolació (perdedors de 1ª ronda). Després d’estar molt prop de guanyar la Final Cadet Femenina, a estat en la Final del Aleví Masculí que es va jugar a les instal·lacions de La Sènia Tennis Club aquest passat Diumenge dia 9 on per fi aconseguim el primer títol per equips a nivell provincial. La final es jugà enfront de l’equip local i després de guanyar tres dels cinc partits individuals, solament necessitàvem guanyar un dels dos partits de dobles per proclamar-nos campions i tot i així es varen guanyar els dos. Un resultat clar de 5-2 en que es reflexa l’excel·lent paper dels nostres jugadors a la competició. Enhorabona Campions !!
Així mateix i en l’enfrontament del Campionat Aleví Femení corresponent a la Semifinal del Campionat Provincial (també en la fase de consolació) en el que jugàvem enfront el CT Salou a les pistes del CT Móra d’Ebre varem perdre per un ajustat resultat de 3-2 en el que la jugadora local Remei Mani va jugar el seu primer partit oficial amb una molt bona imatge i encara que acabà perdent el seu partit la veritat es que va deixar clara la seva qualitat tècnica inclús per damunt de la resta de competidores que de ben segur la farà obtenir millors resultats en el futur.
Per acabar dir que el darrer dels nostres equips que manca per entrar en competició es l’Infantil Masculí en el que Robert España, Llorenç Peral, Jordi Castellví i Adrià Muñoz jugaran el proper Diumenge dia 16 a les pistes dels actuals Campions de Catalunya ( CT Tarragona ).