dilluns, 15 de desembre del 2008

Quina Temporada !!!


ELS JUGADORS INFANTILS DEL CT FLIX ES PROCLAMEN CAMPIONS PROVINCIALS FASE CONSOLACIÓ !!!

Després d’haver guanyat als favorits del Torneig (el CT Gimnàstic de Tarragona) en Semifinals els jugadors de l’equip Infantil Masculí que per motius de manca d’instal·lacions han de jugar amb llicència del CT Mora d’Ebre, guanyen la Final disputada aquest passat Diumenge dia 14 a les pistes de l’altre finalista el CT Segur de Calafell.
La Final es va decantar ràpidament del costat del nostre equip que a l’acabar els primers quatre partits d’individuals ja havíem guanyat els quatre punts que ens donaven el títol. Robert España (6/1,6/3), Adrià Muñoz (6/2,6/2), Xavi Aragon (6/1,6/0) i Jordi Castellví (6/0,6/0) no van donar cap opció als seus rivals i de forma contundent van imposar-se en una imatge de clara superioritat. Per acabar el darrer partit d’individuals Eric Bazan també el va guanyar per un mes ajustat 5/7, 6/4, 6/4 i en un partit final de dobles la parella Castellví-España guanyaven a Lucas-deFrancisco per un clar 6/0,6/2.
Un resultat final de 6-0 que confirma que el brillant paper de l’equip no es fruit de la casualitat.
El CT Flix i el CT Mora d’Ebre vol agrair a tots els integrants dels Equips que han participat als Campionats Provincials Trofeu Coca-Cola la seva entrega i actitud que ha estat corresposta amb aquests resultats:

· Benjamí Masculí: Andreu Mur, Lewis Bush, Germè Tora, Cristian Helbitch, Marc Climent i Ivan Navarro.
· Aleví Femení: Remei Mani. Semifinalista Consolació.
· Aleví Masculí: Ivan Navarro i Adrià Muñoz.Campions Consolació.
· Infantil Masculí: Jordi Castellví, Robert España, Llorenç Peral i Adrià Muñoz. Campions Consolació.
· Cadet Femení: Marina Montané i Remei Mani. Subcampiones Consolació.

Un total de tres Finals i dos Títols que per primera vegada s’assoleixen en tennis base a les postres comarques, fet que ens serà reconegut per la Federació Catalana de Tennis en l’entrega de Trofeus de la propera Diada del Tennis Tarragoní.
Des-de la Direcció Tècnica del CT Flix us volem expressar el nostre reconeixement i encoratjar-vos per continuar defensant el nom del nostre Club tan bé com fins ara !!

1 comentari:

A. Guiu ha dit...

En temps difícils per trobar el camí de tornada a l'explosió i esplendor esportiva dels anys setanta, vuitanta i noranta, notícies com aquesta han d'animar a qui correspongui a fer un replantejament de les pautes a seguir per potenciar d'una manera més activa, enèrgica i cridanera la joventut del poble a fer esport i al propi poble a recolzar els esportistes més joves. Per què? Doncs perquè una situació esportiva mòbil i engrescada, mobilitza i engresca tot un seguit de fils que fan que tot plegat sigui més viu, més alegre, més competitiu en el sentit sa de l'esport.
A l'èxit dels nens de l'hoquei s'ha de sumar aquest, però no han de ser dos campanades molt afinades i simpàtiques, han de ser un toc d'arrencada, i per arrencar , cal per sobre de tot gent motivada i que motivi, i un camí futur clar i planificat, és obvi que els responsables de l'hoquei i del tennis han demostrat sobradament que amb il.lusió es poden encendre llums i assolir èxits.
L'èxit més gran del tennis de Flix és que sense fer soroll s'ha fet un club socialment molt sa i esportivament sense cridar ha dut uns nens ha guanyar un campionat de rellevància amb uns resultats tan contundents que ens han de fer reflexionar a tots plegats.
Quan escric això tinc la certesa que el tennis viu aliè a la pedantèria de l'èxit passatger (base fonamental per no fer d'un present exitós un futur buit) i que a força de ser humil, ha assolit fer bona la frase del clàssic "Mens sana in corpore sano".
Felicitats a tots els jugadors i al Club de tennis.
Bon 2009.