dimarts, 4 d’octubre de 2011

CAMPIONAT SOCIAL DE TENNIS 2011

Foto de la histórica visita de Andrés Gimeno i Lis Arilla a les pistes "del Casino" aleshores integrants del Equip de Copa Davis i máximes figures del tennis mundial.

   Per fí han quedat perfilades les Finals dels Campionats Socials de Tennis d'aquest any, per una banda Ada Gasca guanyava la seva Semifinal a la varies vegades Campiona Elena Abelló, en un partit jugat a un altíssim nivell sobre tot per Ada, Elena no va poder contrarestar el joc poderós de l'aspirant i malgrat la seva classe de innegable presencia al llarg de la história dels nostres Campionats, va cedir per un inapelable 6/1 ; 6/3 devant d'una Ada Gasca que va jugar el millor partit ( fins ara ) de la seva trajectória. L'altra Semifinal la jugaven Anna Grau i Marina Montané, una altra vegada una considerable diferéncia d'edat no impedia veure com aquestes esportistes no entenen d'edat i s'entregen amb total generositat en cada un dels seus partits. Marina va imposar-se de forma clara per 6/1 ; 6/1 i Anna no podie optar al passe a la Final malgrat donar exemple de la seva elegant técnica tantes vegades mstrada a les nostres pistes. A destacar destacar que es la primera vegada que els o les finalistes del nostre Campionat son jugadores sortides de la nostra Escola que amb 20 anys de história ha obtingut ja nombrosos reconeixements ( tots de fora-vila ) que ens omplen d'orgull i satisfacció.
 La primera Semifinal masculina va estar protagonitzada per dos vells coneguts del tennis local, sortits de l'aprenetatge de les pistes del "barri" J Mª Monclús i J Mº Carranza s'enfrontaven en un partit que a prióri semblava que podíe tenir mes história de la que al final va tenir. Carranza no va donar opció al primer set i de forma rápida s'el apuntava per un clar 6/1, mentre Monclús intentava fer "algo mes" que li donés ventatja al joc. Un segon set mes igualat no cambiava el marcador i al final 6/1 ; 6/3 per Carranza que jugarà la seva enésima Final ( realment lo seu es digne d'estudi ).
  La segona Semifinal ens enfrontava a mí mateix ( Sisco Castellví ) i al ja semifinalista de l'any passat i revelació del Campionat Quim Vidal, jugador de Tarragona que l'any anterior ja va donar mostra de la seva qualitat (al seu temps ja va disputar alguna Final Provincial) jugant una bona semifinal enfront de tot un Carranza. El partit va començar amb bon ritme per Quim que hem sorprenía i s'emportava el primer set de forma impecable per 6/3, uncambi de tàctica i bona dósi de paciéncia hem van permetre donar la volta al marcador i acavar guanyant el partit per 6/3 i 6/2 als dos darrers sets. Molt ben jugat per part de Quim que cada cop está mes aprop de guanyar a algun dels dos eterns finalistes.
  El proper Dissabte dia 15 d'Octubre i a la Pista Nº 2, es jugaran les Finals amb aquests horàris:

* 15'30 h : Marina Montané  vs  Ada Gasca.
* 17'30 h : Sisco Castellví  vs  J Mª Carranza.

  Esperem la preséncia del sempre nombrosísim públic i esperem uns magnífics partits plens de qualitat, emoció i esportivitat entre els quatre finalistes.
 No volem acavar sense donar l'enhorabona mes sincera a TOTES i TOTS els participants en aquesta edició del Campionat Social de Tennis del Club Tennis Flix que es el 5é Campionat Social amb mes participació de la nostra Província.
  Us esperem !!!!