dilluns, 24 d’octubre del 2011

FINALS DEL CAMPIONAT SOCIAL DE TENNIS 2011

 
  Un llarg Campionat Social ens ha deparat unes Finals de variat contingut tal i com els espectadors asistents ( gràcies pèr la vostra fidelitat ) vareu puguer comprovar el Dissabte a les instal·lacions del nostre Club.
  Les Finals es varen disputar en la superficie de gespa artificial  ja que així ho preferien la majoría dels jugadors i les jugadores que les disputaren.
  En la primera Final eren les jugadores Marina Montané i Ada Gasca les que jugaven un gran partit que va tenir els ingredients que tots esperem de una Final; emoció, bon joc, tensió, alternança al marcador... tot aixó regat amb una bona dòssi de treball físic i mental que caracteritze l'esport del tennis.
 El primer set era per Marina que aportava la seva major experiència per aconseguir neutralitzar el bon moment de joc de Ada. Al segon set era Ada la que s'imposava gràcies a poder jugar el poderós tennis al que darrerament ens té acostumats i era al tercer set on apareixía el component tàctic per part de Marina de forma mes clara, encara que al final Ada aconseguí dominar els nervis i güanyava de forma justa el definitiu set; 2/6 ; 6/3 ;6/4 en 2 hores i 15 minuts de una molt bona Final.
  A continuació es disputava el que ja vé sent habitual partit de Fina Masculina entre J Mª Carranza i Francesc Castellví. Un cop més s'enfrontaven aquests "incombustibles" del tennis local. Aquest any tots teníem l'alicient de veure de quina forma la nova superficie podíe influenciar el joc d'un o l'altre.
  El partit va començar amb el característic i poderós servei de Carranza mentre que Castellví jugava intentant donar velocitat al joc. Els jocs anven caient de la banda de Castellví que s'imposava per un clar 6/1 al primer set. Tot-hom esperávem la reacció de Josep Mª, peró malgrat que aquest ho va intentar, cada vegada es trovaba amb la bona resposta de Sisco que va demostrava mnolta solidessa en el seu tennis. Tant es així que el segon i darrer set es resolía pel mateix contundent resultat 6/1 ; 6/1 en una ràpida ( 40 minuts )i atípica Final ja que normalment son mes disputades .
 Una entrega de trofeus al local del Club acompanyat d'un refrigèri per tots els asistents va cloure aquesta edició del nostre exitós Campionat Social que , cal recordar, ha contat amb un total de 80 participants. La nostra enhorabona a tots els que feu possible aquesta iniciativa en la que tanta gent hi participa i per suposat als Campions del Torneig ; Ada Gasca i Sisco Castellví.