divendres, 28 d’octubre del 2011

EL CLUB TENNIS FLIX AL DIARI DE TARRAGONA

 Aquesta es la noticia de la que es fà resó  el Diari Ebre de Tarragona en la seva edició de Dijous. Per a nosaltres es Molt satisfactóri comprovar que les nostres iniciatives tenen rellevància pels mitjans de comunicació del nostre territóri, encara que es veritat que trobem a faltar una col·laboració que ens fà molta falta per part de les administracions locals... Que hi farem !!!!
   Francesc Castellví ( President del Club Tennis Flix )

3 comentaris:

Jaume Masip Llop ha dit...

Buenooooo... veig que has "modernitzat" el bloc.... i que heu començat a sortir als diaris, ja ho veuràs, això serà "un no parar"!

setball ha dit...

Bueno... No es la primera vegada que s'han fet reso de alguna noticia nostra eh? Pero jo prefereixo que la nostra tasca sigui reconeguda pels mes propers.... No se si m'explico.....
Salut!!! Ah! i enhorabona pel nou site de La Cana!!!

Raül Sabaté ha dit...

Lo d'administradors locals entenc que ho dius per altres consistoris. Enguany, ens hem vist obligats a respectar lo que l'anterior govern havia decidit.
A més, encara esperem a la Regidoria d'Esports les competicions que disputeu de les que no ens en consta cap.
Bé: ens consten només crítiques. De veritat que la cantarella crítica contra l'equip de govern la veig del tot injustificada i que ve d'una inèrcia anterior.
Sàpigues que l'entitat del poble amb la que més m'hi he reunit és lo club Tennis Flix i amb diferència.
Per cert, enhorabona pels èxits i el ressò mediàtic, però de veritat que preferiria estar al cas de tot perqué presenteu el calendari de competicions i no pas per un retall de premsa en un bloc.
Raül Sabaté
Regidor d'Esports